Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-12-06, 08:36
everybodylies chyba ustawię na swoim blogu a podoba mi się dlatego, że ma mój ulubiony motyw: Dr House'a
bardzo ciekawy jest także catchtherainbow. jak nie lubię różu tak ten szablon naprawdę bardzo przypadł mi do gustu i ten różowy mnie nie razi. bardzo dobre połączenie kolorów.
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
catchtherainbow również.
fajny kontrast no i ja kocham prostotę w szablonach
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-06, 14:07
Mi się bardzo podoba no line on the horizon i i wasn't looking for trouble - co prawda nie przepadam za wyrównaniem tekstu do prawej, ale bardzo podoba mi się grafika.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-12-06, 21:16
Ja bym wybrał "wreckage" Jest na czym "zawiesić oko" i nie czuję, że jest zbyt dużo wolnej przestrzeni, choć ja bym jeszcze wlepił drugą tabelę
Szablon z hausem mi się nie podoba. Grafika kojarzymy się mi z zapisaniem obrazu w paincie w formacie jpg.
najbardziej podoba mi się catchtherainbow.
jest neutralny, delikatny, estetyczny
troszkę tęcza nie wyszła, ale obrazek i tak jest uroczy : )
gratuluję emm
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).