Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 30-05-2006, 20:55 [ you ] 'co oni ode mnie chcą ?'
Cytat
Od: Kutwa
Do: Karol
Wysłany: Dzisiaj 20:43
Temat: !!!!!!!!!!!!! Cytuj wiadomość
ZABIERAJ ZE STOPKI MOJEGO NICKA [cenzura] wkur***** MNIE JUZ TO ...
Dziś dostałem taką PW.
Wszyscy chyba wiecie o co chodzi.
Jak nie to mówię:
chodzi o opcję
[you]
.
Kutwa, ja w stopce nie używam twojego nicka, używam tlyko opsjiu [ you ] (bez spacji), która automatycznie zalogowanym użytkownikom daje jego nick. Tak żeby zwrócić Twoja uwagę. Jakbyś zalogował się na XXX, to by pojawiało się XXX, zalogowałeś się na Kutwa to pokazuje Kutwa. Nie ma co się bulwersować A może ktoś to lepiej wytłumaczy?
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 30-05-2006, 21:15
sporo osób się na to łapie
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 30-05-2006, 22:27
Kutwa, skoro nie wiedziales o tej opcji, to powinienes sie poczuc wyrozniony ze ktos sie toba interesuje i pisze do ciebie bezposrednio w stopce , tymczasem podlapales bulwersa
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 31-05-2006, 12:48
wkur*****.... mnie to niechce takiego czegos Karol wez to zmien nie chce tego nicka tam kumasz chyba ze debilem jestes
Wysłany: 01-06-2006, 19:31
dla tych co niewiele znaleźli o co chodziło w tym wątku
jeżeli widzisz w podpisie jakiegoś użytkownika twoją ksywke to na 95% ma on wstawiony kod bbcode [ you ], który pokazuje nick użytkownika patrzącego własnie w to miejsce
przykład ty widzisz "Kasia skomentujesz mi notke?"
a ktoś inny widzi "zombieee skomentujesz mi notke?"
prosimy nie pytać nikogo o to już więcej ani w postach ani na PW
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Juz po raz tysieczny ktos musi wytlumaczyc sprawe tej durnej opcji, ktora wprowadza ludzi w blad. I po co, pytam sie. Dodatkowo glownym powodem tego jest sam administrator. Uzasadnione byloby uzywanie tego gdyby mial cos sensownego w ksywce napisane, na przyklad [ you ] przeczytaj FAQ, albo [ you ] korzystaj z wyszukiwarki itp (z linkiem do tego). Ale nie jakis idiotyczny tekst
Uwazaj, ze uzywanie takiej opcji powinno miec jakas sensowna podstawe, a nie bo tak zajefajnie to w sygnaturce wyglada ;]
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Ostatnio zmieniony przez Frozen Lust 05-07-2006, 00:25, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 05-07-2006, 00:21
nie ja to uruchomiłem ale co do funkcjonalności masz racje lepiej wyglądać będzie you czytaj faq
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum