|
Forum.Blogowicz.info
Dyskusje Blogerów - Blogowe Forum Młodzieżowe - rozmowy o blogach, porady i nie tylko
|
|
Sprawy techniczne Forum »
Pomoc techniczna
|
|
Jak mozna zaprosic osoby?
|
| Tak jak w temacie, czyli jak moge zaprosic osoby? |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 2
|
|
[karta dwiekowa] Nie odtwarza muzyki
|
Może zbytnim informatykiem to ja nei jestem... Ale moze ktos mi pomoze? Nie odtwarza mi zadnych mp3, ani nic... oczywiscie mam winampa... jak jakieś filmy, to musze prawym, i zeby odtwarzał mi w wmp... problem probably tkwi w karcie dźwiękowej, ba, konkreto w sterownikach do niej... nie odtwarza mi nic, k**wa, nic! chyba będzie trzeba formata strzelic, albo cos... bo nawet mi nie pokazuje dysku D w moim komputerze... i co tu qrwa robic?? ( ratunku....... |
|
Odpowiedzi: 0
|
|
Posty sie mnożą....
|
Wysłałem 1 post, po kilku dniach sprawdzam jest 1, a na nastepny dzien dostaje pw, ze 3 moje takie same posty zostaly usuniete. |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 13
|
|
Tematy zamknięte
|
Czy dałoby się zrobic tak, aby tematy zamknięte opadały na dam dół działu?
... bo niezbyt estetycznie to jak narazie wygląda |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 6
|
|
Nie istnieją posty
|
Ktos rozdzielił temat avatarów od blendów i kiedy chce wejśc w temat o ikonkach to nie mogę, bo 'nie istnieją zadne posty do tego tematu'
Da się cos z tym zrobić? |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 11
|
|
Zobacz posty nieprzeczytane
|
Witajcie.
Używam od jakiegoś czasu opcję o nieprzeczytanych postach na naszym forum.
Postów zazwyczaj jest ponad 100, na dole jest rozłożone na kilka (zazwyczaj 2,3) strony.
Pierwsza strona wszystkie posty widoczne, biorę na drugą i co widzę?...
"Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów".
Co Wy na to? |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 9
|
|
Co jest ?
|
Przykład, temat z tego otoż działu o błędach w pisowni i kolorystyce forum.
Chodzi o to, że temat jest przeczytany, sam nie ma ikonki pomarańczowej kartki, która oznacza nowy post, ale za to dział jest tak zaznaczony. To samo jest z działem Grafika.
Co jest ? |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 10
|
|
Błąd w grupach
|
a ja znalazłem błąd... po zapisaniu się do grupy po kilku minutach dostałem 5 takich samych maili z treścią że móje zgłoszenie zostało przyjete i kolejne 5 maili że zostałem przyjęty do grupy |
|
Ostatni post
|
|
Problem z strona
|
|
|
|
|
Problem z strona
|
|
|
|
|
sewisy współpracujące »
Rozmowy o serwisie pocalujmniewdupe.pl
|
|
mylog.pocalujmniewdupe.pl
|
dlaczego? po co? żarty? dziecinada? niech oceni sobie to każdy dopiero po lekturze całej strony http://mylog.pocalujmniewdupe.pl
strona wykonana na zasadzie anty-fanlistingu przedsawiono elementy, które się nie podobają i wyjaśniono dlaczego, opinia końcowa należy do czytelnika...
w tym temacie kontynuowana będzie rozmowa, która wcześniej odbywała się w księdze gości...
prosze pisać tylko na temat! |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 192
|
|
pomysł
|
tak sobie ta strona działa i działa, ale mało o niej się rozmawia.
jak wam się podoba w ogóle podoba taki typ strony ? jej przeznaczenie ?
jak narazie główną zasadą jest to aby zebrać najwięcej cmokasów od ludzi przypadkowych lub zamierzonych, którzy mogą nac ładnie pocałować w pupke, ale rodzajów tego typu akcji może być przecież wiele, mielibyście jakieś sugestie ? np. dodania jakiś opcji, modyfikacji lub urozmaicenie obecnej ? |
|
Ostatni post
|
|
Rekord odwiedzalnosci
|
Oglaszam ze wczoraj portal mial rekod odwiedzin - bylo ponad 1 100uu |
|
Ostatni post
|
|
Aliasy e-mail/www w domenie pocalujmniewdupe.pl
|
Aliasy kosztuja 5 pln/rok
postać:
e-mail: twoja_nazwa @ pocalujmniewdupe.pl
www: twoja_nazwa.pocalujmniewdupe.pl
Osoby zainteresowane sa proszone o e-mail na adres hehehe[malpa]pocalujmniewdupe.pl
Administrator zastrzega sobie prawo do usuniecia aliasu w przypadku skarg osob trzecich. |
|
|
|
sewisy współpracujące »
serwisy w domenie niedlaidiotow.pl
|
|
miłość nie dla idiotów
|
http://milosc.niedlaidiotow.pl
tak mnie naszło strasznie podoba mi się ta piosenka |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 16
|
|
Co to jest?
|
Ja mam pytanie do Hytysza vel. Arka. Po co Ci te wszystkie strony i domeny? Jest w tym jakiś głębszy sens? |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 9
|
|
wykop nie dla idiotów
|
http://wykop.niedlaidiotow.pl
strona z przytupu, trochę zrobiona na szybko, dlatego czekam na wskazówki jak to lepiej ująć i przedstawić, szczególnie od tych, którzy korzystają z wykopu i wiedzą o co chodzi, to na prawdę nie jest dzielenie userów na lepszych i gorszych a tak na razie zostało odebrane.
rozmowa o tej stronie na wykopie: http://www.wykop.pl/link/...nie-dla-idiotow |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 3
|
|
media markt nie dla idiotów ?!
|
http://mediamarkt.niedlaidiotow.pl/
jakby ktoś nie widział ten filmik krąży po sieci jako "Świr z Media Markt"
jakie jest/było pierwsze wrażenie po oglądnięciu tego video ?
ja się zastanawiałem czy to prawdziwe, czy może chłopak przegrał jakiś zakład a ochrona mając niezły ubaw udostępniła to publicznie, bo jakby nie patrzeć jest to nagranie z kamer ochrony...
chłopak na tym filmiku ma swój Świat, mówi do siebie, tańczy patrząc się na samego siebie - spogląda w monitor - niby świr, ale jednak nie każdy świr jest tak odważny |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 8
|
|
walentynki nie dla idiotów
|
http://walentynki.niedlaidiotow.pl/
Nie lubisz Walentynek ? a może uważasz, że zrobiono z nich prostackie Święto ? co roku możesz umieszczać tą stronę w swoim opisie bardzo dobra manifestacja
zapraszam do komentowania i oceniania strony. |
|
Ostatni post
|
|
bajki nie dla idiotów
|
http://bajki.niedlaidiotow.pl/
sprawa dość popularna swego czasu to był efekt całego tego zamieszania, takie moje podejście do sprawy
zapraszam do komentowania i oceniania samej strony.
rozmowa na temat -> Tinky Winky gejem ? |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 1
|
|
Forum wewnętrzne »
filmy w telewizji
|
|
[tv - film] hit na niedzielę
|
prosze nie tworzyć postów z komentarzami wpisów poprzednika (chyba ze małymi literkami (size 9) dodając swój typ hitu nadany dzień)
W tym temacie dodajemy hit na niedzielę, wart oglądnięcia
podajemy date, program, godzine, tytuł filmu i opis własny lub gotowiec. |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 4
|
|
[tv] film na wtorek
|
komentarze tylko małymi literkami (size 9)
W tym temacie dodajemy hit na wtorek
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 10
|
|
[tv] środowy wieczór filmowy
|
prosze nie tworzyć postów z komentarzami wpisów poprzednika (chyba ze małymi literkami (size 9) dodając swój typ hitu na dany dzień).
W tym temacie dodajemy film na środę, wart oglądnięcia
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 13
|
|
[tv - film] hit na piątek
|
prosze nie tworzyć postów z komentarzami wpisów poprzednika (chyba ze małymi literkami (size 9) dodając swój typ hitu nadany dzień)
W tym temacie dodajemy hit na piątek
podajemy date, program, godzine, tytuł filmu i ewentualny opis własny lub gotowiec. |
|
Ostatni post
|
|
[tv - film] hit na poniedziałek
|
W tym temacie dodajemy hit na poniedziałek, wart oglądnięcia
podajemy date, program, godzine, tytuł filmu i ewentualny opis własny lub gotowiec. |
|
Ostatni post
|
|
[tv] film na czwartek
|
komentarze tylko małymi literkami (size 9)
W tym temacie dodajemy hit na czwartek
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 3
|
|
[tv] sobotni wieczór filmowy
|
komenatrze tylko małymi literami (size 9)
W tym temacie dodajemy filmy na sobotę warte oglądnięcia
|
Ostatni post
|
|
[program] film - Hit na dziś
|
odrazu zaznaczam -> prosze nie tworzyć postów z komentarzami wpisów poprzednika (chyba ze małymi literkami (size 9) dodając swój typ hitu nadany dzień)
W tym temacie dodajemy hit na dany dzień, wart oglądnięcia
podajemy date, program, godzine, tytuł filmu i ewentualny opis własny lub gotowiec.
--------------------------------------------------
np.
5 listopada 2006
Polsat "Helikopter w ogniu" (Black Hawk Down)
godzina: 20:00
| Cytat | | Film powstał na podstawie autentycznych wydarzeń, które miały miejsce w ogarniętej wojną domową Somalii, z 3 na 4 października 1993 roku. W ramach misji pokojowej ONZ Amerykanie wysyłają do Mogadiszu stu komandosów z elitarnych oddziałów Delta Force i Rangers. Mają porwać dwóch najbardziej zaufanych ludzi dyktatora Mohameda Farraha Aidida. Według dowództwa wykonanie zadania powinno im zająć nie więcej niż 45 minut. Jednak już na początku Amerykanie tracą dwa śmigłowce, a sytuacja coraz bardziej wymyka się spod kontroli. |
|
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 14
|
|
Mafia
|
Potrzebuje kilku informacji i liczę na waszą pomoc. Zaczynam od banału, czy znacie może tytuły filmów których główną fabulą jest działalnośc maffi, przestępczość i akcje FBI ?
Ja niestety nie
Dostałam zlecenie na szablon. Grafika główna ma przedstawiać mafijny klan, latające splówy, agentów, hajs i może jakąs dz***ę. Narazie szukam materiałów, żeby je znaleść potrzebuje konkretne tytuły - kółko się zamyka. Pomożecie ? |
|
Ostatni post
|
|
Nie przegap!
|
W poniedzialek (na TVN) o 8.15 zostanie wyemitowany film tworcy hitu "Mgły Avalonu" - Pierscien Nibelungow.
Opowiesc ta byla zrodlem inspiracji dla Tolkiena, gdy pisal Wladce. Jak ktos lubi filmy fantasy, to musi obejrzec ten film. Czesc druga o 11.05 tego samego dnia
Nie wolno wam tego przegapic! |
|
Ostatni post
Odpowiedzi: 14
|
|
|
Wiersze • szablony • ASG Warszawa • Konferencje naukowe • Szyby Samochodowe • Oceny | | Strona wygenerowana w 0,36 sekundy. Zapytań do SQL: 8 |
|
|