Forum.Blogowicz.info Strona Główna Forum.Blogowicz.info
Dyskusje Blogerów - Blogowe Forum Młodzieżowe - rozmowy o blogach, porady i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  ChatCzat
 Ogłoszenie 
Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji !
Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.

Najlepsze polskie gry online z nagrodami

Forum.Blogowicz.info Strona Główna
Sprawy techniczne Forum  »  Pomoc techniczna
Jak mozna zaprosic osoby?
Tak jak w temacie, czyli jak moge zaprosic osoby?
Ostatni post Odpowiedzi: 2
[karta dwiekowa] Nie odtwarza muzyki
Może zbytnim informatykiem to ja nei jestem... Ale moze ktos mi pomoze? Nie odtwarza mi zadnych mp3, ani nic... oczywiscie mam winampa... jak jakieś filmy, to musze prawym, i zeby odtwarzał mi w wmp... problem probably tkwi w karcie dźwiękowej, ba, konkreto w sterownikach do niej... nie odtwarza mi nic, k**wa, nic! chyba będzie trzeba formata strzelic, albo cos... bo nawet mi nie pokazuje dysku D w moim komputerze... i co tu qrwa robic?? :( ( ratunku.......
Odpowiedzi: 0
Posty sie mnożą....
Wysłałem 1 post, po kilku dniach sprawdzam jest 1, a na nastepny dzien dostaje pw, ze 3 moje takie same posty zostaly usuniete. :szok:
Ostatni post Odpowiedzi: 13
Tematy zamknięte
Czy dałoby się zrobic tak, aby tematy zamknięte opadały na dam dół działu?
... bo niezbyt estetycznie to jak narazie wygląda :|
Ostatni post Odpowiedzi: 6
Nie istnieją posty
Ktos rozdzielił temat avatarów od blendów i kiedy chce wejśc w temat o ikonkach to nie mogę, bo 'nie istnieją zadne posty do tego tematu' :)
Da się cos z tym zrobić?
Ostatni post Odpowiedzi: 11
Zobacz posty nieprzeczytane
Witajcie.
Używam od jakiegoś czasu opcję o nieprzeczytanych postach na naszym forum.
Postów zazwyczaj jest ponad 100, na dole jest rozłożone na kilka (zazwyczaj 2,3) strony.
Pierwsza strona wszystkie posty widoczne, biorę na drugą i co widzę?...
"Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów".
Co Wy na to?
Ostatni post Odpowiedzi: 9
Co jest ?
Przykład, temat z tego otoż działu o błędach w pisowni i kolorystyce forum.

Chodzi o to, że temat jest przeczytany, sam nie ma ikonki pomarańczowej kartki, która oznacza nowy post, ale za to dział jest tak zaznaczony. To samo jest z działem Grafika.

Co jest ?
Ostatni post Odpowiedzi: 10
Błąd w grupach
a ja znalazłem błąd... po zapisaniu się do grupy po kilku minutach dostałem 5 takich samych maili z treścią że móje zgłoszenie zostało przyjete i kolejne 5 maili że zostałem przyjęty do grupy :zdegustowany:
Problem z strona
Problem z strona

sewisy współpracujące  »  Rozmowy o serwisie pocalujmniewdupe.pl
mylog.pocalujmniewdupe.pl
dlaczego? po co? żarty? dziecinada? niech oceni sobie to każdy dopiero po lekturze całej strony http://mylog.pocalujmniewdupe.pl

strona wykonana na zasadzie anty-fanlistingu :) przedsawiono elementy, które się nie podobają i wyjaśniono dlaczego, opinia końcowa należy do czytelnika...

w tym temacie kontynuowana będzie rozmowa, która wcześniej odbywała się w księdze gości...

prosze pisać tylko na temat!
Ostatni post Odpowiedzi: 192
pomysł
tak sobie ta strona działa i działa, ale mało o niej się rozmawia.

jak wam się podoba w ogóle podoba taki typ strony ? jej przeznaczenie ?

jak narazie główną zasadą jest to aby zebrać najwięcej cmokasów od ludzi przypadkowych lub zamierzonych, którzy mogą nac ładnie pocałować w pupke, ale rodzajów tego typu akcji może być przecież wiele, mielibyście jakieś sugestie ? np. dodania jakiś opcji, modyfikacji lub urozmaicenie obecnej ?
Rekord odwiedzalnosci
Oglaszam ze wczoraj portal mial rekod odwiedzin - bylo ponad 1 100uu :padam:
Aliasy e-mail/www w domenie pocalujmniewdupe.pl
Aliasy kosztuja 5 pln/rok
postać:

e-mail: twoja_nazwa @ pocalujmniewdupe.pl

www: twoja_nazwa.pocalujmniewdupe.pl

Osoby zainteresowane sa proszone o e-mail na adres hehehe[malpa]pocalujmniewdupe.pl

Administrator zastrzega sobie prawo do usuniecia aliasu w przypadku skarg osob trzecich.

sewisy współpracujące  »  serwisy w domenie niedlaidiotow.pl
miłość nie dla idiotów
=> http://milosc.niedlaidiotow.pl

tak mnie naszło :) strasznie podoba mi się ta piosenka :)
Ostatni post Odpowiedzi: 16
Co to jest?
Ja mam pytanie do Hytysza vel. Arka. Po co Ci te wszystkie strony i domeny? :P Jest w tym jakiś głębszy sens?
Ostatni post Odpowiedzi: 9
wykop nie dla idiotów
=> http://wykop.niedlaidiotow.pl

strona z przytupu, trochę zrobiona na szybko, dlatego czekam na wskazówki jak to lepiej ująć i przedstawić, szczególnie od tych, którzy korzystają z wykopu i wiedzą o co chodzi, to na prawdę nie jest dzielenie userów na lepszych i gorszych ;) a tak na razie zostało odebrane.

rozmowa o tej stronie na wykopie: http://www.wykop.pl/link/...nie-dla-idiotow
Ostatni post Odpowiedzi: 3
media markt nie dla idiotów ?!
=> http://mediamarkt.niedlaidiotow.pl/

jakby ktoś nie widział ;) ten filmik krąży po sieci jako "Świr z Media Markt"

jakie jest/było pierwsze wrażenie po oglądnięciu tego video ?

ja się zastanawiałem czy to prawdziwe, czy może chłopak przegrał jakiś zakład a ochrona mając niezły ubaw udostępniła to publicznie, bo jakby nie patrzeć jest to nagranie z kamer ochrony...

chłopak na tym filmiku ma swój Świat, mówi do siebie, tańczy patrząc się na samego siebie - spogląda w monitor - niby świr, ale jednak nie każdy świr jest tak odważny :D
Ostatni post Odpowiedzi: 8
walentynki nie dla idiotów
=> http://walentynki.niedlaidiotow.pl/

Nie lubisz Walentynek ? a może uważasz, że zrobiono z nich prostackie Święto ? co roku możesz umieszczać tą stronę w swoim opisie :) bardzo dobra manifestacja :P

zapraszam do komentowania i oceniania strony.
bajki nie dla idiotów
=> http://bajki.niedlaidiotow.pl/

sprawa dość popularna swego czasu to był efekt całego tego zamieszania, takie moje podejście do sprawy ;)

zapraszam do komentowania i oceniania samej strony.

rozmowa na temat -> Tinky Winky gejem ?
Ostatni post Odpowiedzi: 1

Forum wewnętrzne  »  filmy w telewizji
[tv - film] hit na niedzielę
prosze nie tworzyć postów z komentarzami wpisów poprzednika (chyba ze małymi literkami (size 9) dodając swój typ hitu nadany dzień)

W tym temacie dodajemy hit na niedzielę, wart oglądnięcia :)

podajemy date, program, godzine, tytuł filmu i opis własny lub gotowiec.
Ostatni post Odpowiedzi: 4
[tv] film na wtorek
komentarze tylko małymi literkami (size 9)

W tym temacie dodajemy hit na wtorek

Ostatni post Odpowiedzi: 10
[tv] środowy wieczór filmowy
prosze nie tworzyć postów z komentarzami wpisów poprzednika (chyba ze małymi literkami (size 9) dodając swój typ hitu na dany dzień).

W tym temacie dodajemy film na środę, wart oglądnięcia :)

Ostatni post Odpowiedzi: 13
[tv - film] hit na piątek
prosze nie tworzyć postów z komentarzami wpisów poprzednika (chyba ze małymi literkami (size 9) dodając swój typ hitu nadany dzień)

W tym temacie dodajemy hit na piątek

podajemy date, program, godzine, tytuł filmu i ewentualny opis własny lub gotowiec.
[tv - film] hit na poniedziałek

W tym temacie dodajemy hit na poniedziałek, wart oglądnięcia :)

podajemy date, program, godzine, tytuł filmu i ewentualny opis własny lub gotowiec.
[tv] film na czwartek
komentarze tylko małymi literkami (size 9)

W tym temacie dodajemy hit na czwartek

Ostatni post Odpowiedzi: 3
[tv] sobotni wieczór filmowy
komenatrze tylko małymi literami (size 9)

W tym temacie dodajemy filmy na sobotę warte oglądnięcia :)

[program] film - Hit na dziś
odrazu zaznaczam -> prosze nie tworzyć postów z komentarzami wpisów poprzednika (chyba ze małymi literkami (size 9) dodając swój typ hitu nadany dzień)

W tym temacie dodajemy hit na dany dzień, wart oglądnięcia :)

--------------------------------------------------

np.

5 listopada 2006

Polsat => "Helikopter w ogniu" (Black Hawk Down)
godzina: 20:00

Cytat
Film powstał na podstawie autentycznych wydarzeń, które miały miejsce w ogarniętej wojną domową Somalii, z 3 na 4 października 1993 roku. W ramach misji pokojowej ONZ Amerykanie wysyłają do Mogadiszu stu komandosów z elitarnych oddziałów Delta Force i Rangers. Mają porwać dwóch najbardziej zaufanych ludzi dyktatora Mohameda Farraha Aidida. Według dowództwa wykonanie zadania powinno im zająć nie więcej niż 45 minut. Jednak już na początku Amerykanie tracą dwa śmigłowce, a sytuacja coraz bardziej wymyka się spod kontroli.
Ostatni post Odpowiedzi: 14
Mafia
Potrzebuje kilku informacji i liczę na waszą pomoc. Zaczynam od banału, czy znacie może tytuły filmów których główną fabulą jest działalnośc maffi, przestępczość i akcje FBI ?
Ja niestety nie :wstyd:
Dostałam zlecenie na szablon. Grafika główna ma przedstawiać mafijny klan, latające splówy, agentów, hajs i może jakąs dz***ę. Narazie szukam materiałów, żeby je znaleść potrzebuje konkretne tytuły - kółko się zamyka. Pomożecie ?
Nie przegap!
W poniedzialek (na TVN) o 8.15 zostanie wyemitowany film tworcy hitu "Mgły Avalonu" - Pierscien Nibelungow.
Opowiesc ta byla zrodlem inspiracji dla Tolkiena, gdy pisal Wladce. Jak ktos lubi filmy fantasy, to musi obejrzec ten film. Czesc druga o 11.05 tego samego dnia :hyhy:

Nie wolno wam tego przegapic!
Ostatni post Odpowiedzi: 14
1 - 2 ... 57 - 58 - 59 - 60 - 61