UWAGA!
Informacje zawarte w tym temacie (poniżej kreski) mogą być już nieaktualne, jeżeli szukasz działających surfbarów i buxów zaglądnij tutaj: http://zarabiaj.avatary.pl/ogladanie-reklam/
Oczywiście na początku wspomnę, że bez poleconych raczej mało cieszy, dlatego warto ich potem szukać wsród znajomych. nie jest to także fortuna do zarobienia
na czym to polega, tak wskrócie ? rejestrujemy sie i logujemy w programie, potem mamy go włączonego i przez ten czas wyświetlają nam sie reklamy, za które są punkty wymieniane na koniec miesiąca na punkty.
dlaczego poleceni pomagają ?
na 1 surbarze ( eurokiddies ) płacą 0,1152euro za 1000pkt - a od każdego aktywnego poleconego mamy 25% tego co wysurfował razem z bonusami, mając 4 pomocników dwukrotnie przyspieszamy zarabianko (sam dziennie wysurfowuje okolo 1000pkt do tego dochodzą poleceni i już jest ładnie )
w 2 surfbarze ( eurobarre ) płacą mniej bo 0,0667 euro za 1000pkt, ale czas wyswietlnia reklam jest chyba krotszy bo bez problemu w jeden dzien mam 2000pkt
dodatkowo dają 100% od poleconego, tak więc przy 4 osobach zarabiamy 4razy szybciej
polecam. programy moga działać jednocześnie ja sie w to bawie, a po 2-3 dniach prawie wogóle nie zauważałem ich obecności (rozdz. 1024x768)
Think before you post | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
Karol Mylog.Klub
10 Blogs
Wysłany: 16-04-2006, 19:41
oj, koniec... mała konkurencja. Tylko jeden program i szukam poleconych! pomożecie? Może Hytysz tak mocno nie ucierpi... Proszę, daj mi i sobie zarobić! Na razie mam w ciągu dwóch dni tylko "Vous avez 1081 EK". Tak więc, proszę, chociażby kilku poleconych... €
Wysłany: 16-04-2006, 22:23
oboje jesteście frajerzy. DO ROBOTY!!!
//@Htsz - ale tutaj nic nie robisz i kasa jest, więc dlaczego mnie obrażasz ?
Karol Mylog.Klub
ponieważ eurobarre sam startuje z windowsem przydałoby się aby i eurokiddies oraz moneycashbar robiły to samo, dlatego warto zaopatrzyć się w programik:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum