Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 14-03-2006, 01:26 [Avatary] Nabor na betatesterow.
za jakiś czas rusza wersja beta serwisu avatary.pl
chcemy przetestowac nowe opcje i obciazenie jakie generuje serwis na serwerze dlatego poszukujemy osob ktore sa na duzych forach (minimum 20 zarejestrowanych userow dziennie, najlepiej pow. 50)
UWAGA: na forach osob testujacych wymagamy wlaczonej opcji "Odnośnik do zewnętrznego obrazka"
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 17-03-2006, 22:40
A tutaj nie mozemy przetestowac?
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
hehehe
tutaj tez bedziemy testowac ale chodzi o to zeby bylo jak najwiecej odslon
nie chce zeby po otwarciu wyrzucili nas z serwa
trzeba po prostu sprawdzic czy to co zrobie nie obciaza za bardzo serwera
a zeby to zrobic trzeba zasymulowac duzy ruch - a tego jedno forum nie zrobi...
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 17-03-2006, 22:53
No to zrobmy to tutaj, a ja napisze info na eblogu. Ktos jeszcze jakies inne forum znajdzie i mozna bedzie testowac
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
mur, chodzi o przetestowanie efektywnosci mod_rewrite z jpg na php
wiem o co ci chodzi chyba i mozliwe ze to bardzo dobry pomysl
tyle ze nie do konca
teraz przegladarki maja rozwiniety cache a ty dasz o wiele wiecej uu niz przykladowe forum
ale testy sie przydadza
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum