Forum blogowe i graficzne Strona Główna Forum blogowe i graficzne
Dyskusje Blogerów - Forum Młodzieżowe
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  ChatCzat  ShoutboxShoutbox

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Htsz
29-01-2010, 00:16
Zaopiekuj się domeną Oceny.org !
Autor Wiadomość
^Krzysiek 
Moderator Globalny
Pan Cosiek

Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof

Blogs 1308 Blogs  
Wysłany: 08-12-2009, 18:31   

Htsz, zawsze można spróbować. To zawsze jakiś zwiększony ruch na domenie. Zaktualizuje się Wordpressa i będzie można śmigać ^^ Jeżeli nie jesteś pewien co do tego pomysłu zawsze można stworzyć subdomenę i wypróbować pomysł igrekfau. Jeżeli projekt będzie dobrze rokował to przeniosłoby się interes na główną domenę ;)

Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!

Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!

+/-igrekfau 
Oceny.Team

Imię: Alicja

Blogs 10 Blogs  
Wysłany: 08-12-2009, 20:16   

wiecie świat kulturalny, chcąc nie chcąc to także blogi - więc ocenialnia nadal może żyć swoim życiem jako podkategoria.
ale cieszę się, że macie chociaż troszeczkę wiary w to, co chciałabym osiągnąć.
prawdę mówiąc prowadzenie portalu, to tak naprawdę..
10% pomysłu, 10% charyzmy, 10% popularności [reklama, dobrze dopasowana domena] i 70% pracy.
a kołaczy nie ma bez pracy, łamiąc polskie przysłowie (;

miglu149 
miglu149

Imię: Mikołaj

Blogs 1227 Blogs  
Wysłany: 08-12-2009, 21:48   

Ja bym bardziej stawiał na: 35% pomysł, 25% reklama i 40% pracy. :) No to w takim razie czekamy na efekty. Powodzenia. :)

^Krzysiek 
Moderator Globalny
Pan Cosiek

Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof

Blogs 1308 Blogs  
Wysłany: 10-12-2009, 19:25   

Ale Htsz nic w tej kwestii się nie odzywa :luka:

~Htsz 
Administrator
Blogowicz.Team

Zaproszone osoby: 54
Imię: Arkadiusz / Arek

Blogs 10343 Blogs  
Wysłany: 10-12-2009, 23:09   

na poprzedniej stronie napisałem co ja oferuję w tej kwestii.

:pomysl: :kretyn: Think before you post :pokemon: | ^_^ na każdego posta znajdzie się riposta :fakju:

+/-.Mr.eN. 
Oceny.Team

Imię: Piotr Łukasz Dominik

Blogs 10 Blogs  
Wysłany: 24-12-2009, 20:48   

Chwilka, bo wrócił ten, co to dużo drze dupę i rwie z wszystkimi koty i jakoś głupio mi, bo ja zawsze działam impulsywnie, a jak się potem okazuje, gra właściwie nigdy nie jest warta swojej świeczki. Niech przyjmą moje przeprosiny wszyscy Ci, którym ostatnio oberwało się z kłaczka, a cała reszta niech zechce mnie poznać z tej mniej narcystycznej strony (chyba taką mam). Wpadłem, by zobaczyć, co u Was i przy okazji zerknąć na karty historii serwisu Oceny.org. Nie mam zamiaru wysuwać niczyjej kandydatury, czy rzucać kolejnym pomysłem w biednego Htsza. Chciałbym tylko zapytać, jak buduje się ten ostatni pomysł.? Idea jest genialna i lekko nieprzewidywalna, a poza tym do tego typu przedsięwzięcia ekipa znalazłaby się sama. Ja też chętnie dołączyłbym do ekipy, a i mogę popytać wśród znajomych, czy któreś nie ma chęci doskoczyć. Należy zwrócić uwagę na to, że nie ważne, czy we własnym mniemaniu znamy się na recenzjach, ale czy mamy własne zdanie, prawda? W końcu chodzi o to, że wszyscy jesteśmy konsumentami i mamy prawo wyrazić swoje zdanie. A czy będzie ono zachwalało, czy też ganiło to już zupełnie inna kwestia. Jeśli idzie o blogi to można by je postawić na równi z muzyką czy literaturą w ramach docenienia wkładu ich autorów. Byłby to pewien prestiż, gdyby polecono takiego bloga.

^Inez 
Moderator Globalny
Blogowicz.Team

Pomogła: 12 razy

Blogs 42 Blogs  
Wysłany: 25-12-2009, 00:41   

Ja uważam, że pomysł igrekfau jest świetny i jak najbardziej jestem za! Sama mogłabym pisać recenzje książek :) . Od dawna czułam potrzebę pisania, więc to mogłoby być całkiem niezłe. Z czasem stronkę można by było rozbudować o inne działy :) . Ekipa na pewno by się znalazła! Do czegoś takiego... ;)

Ja uważam, że można się za to zabrać!

~Htsz 
Administrator
Blogowicz.Team

Blogs 10343 Blogs  
Wysłany: 25-12-2009, 02:18   

napisze do tych osób, które się ty wypowiadały i się okaże jak wielu chętnych jest, jeżeli będzie jakaś realna liczba to daję wolną rękę i można zaczynać w nowym roku ;)

:pomysl: :kretyn: Think before you post :pokemon: | ^_^ na każdego posta znajdzie się riposta :fakju:

+/-.Mr.eN. 
Oceny.Team

Imię: Piotr Łukasz Dominik

Blogs 10 Blogs  
Wysłany: 25-12-2009, 14:21   

Inez napisał/a:

Ja uważam, że pomysł igrekfau jest świetny i(...) Sama mogłabym pisać recenzje książek :) Z czasem stronkę można by było rozbudować o inne działy :) .

I chwała Ci za to, ale od samego początku nie można (chyba!) ograniczać się do samej literatury. Niech to będzie strona dotycząca kultury, a nie samej literatury, stanowiącej zaledwie mały skrawek sfery towarzyskiej życia homoł sapiens xD Literatura na pewno, ale w opozycji do niej też i film, a i ewentualnie muzyka, jeśli ktoś byłby chętny głębiej rozwodzić się nad kolejnymi nutkami. Pod lupę ewentualnie można by wziąć też gry, no i aktualnie kontrowersyjne blogi. A może i na sali mamy ludzi uczęszczających do teatru? :)

A co z samą igrekfau, bo rzuciła pomysł i sobie poszła. To frustrujące, aczkolwiek mam nadzieję, że wróci i poprowadzi brygadę do boju. Swoją drogą, co jeśli koleżanka nie będzie w stanie zająć się stroną z punktu technicznego, Htsz, nadal oferujesz pomoc.?

+/-igrekfau 
Oceny.Team

Blogs 10 Blogs  
Wysłany: 25-12-2009, 14:41   

Już, już! Jestem obecna.
Jak najbardziej przepraszam - troszeczkę te Święta mnie pochłonęły, aczkolwiek jestem już zwarta i gotowa. [dziękuję Piotrze, za sprowadzenie mnie na Ziemię - czyt. na forum ^^].

Cóż, cech przywódczych w pewnym sensie nigdy nie rozwijałam - z natury byłam indywidualistką lub częścią podzespołu [częścią grupy]. No, ale cóż. Czas się porwać z motyką na Słońce i zacząć mówić o SWOIM zdaniu.

Drodzy forumowicze, cieszę się, że jest kilku ludzi, którzy chcieliby przekazać trochę siebie reszcie ludzi!

Możemy oceniać wydarzenia polityczne, tradycje, nowe zwyczaje różnych narodowości...
Teatrem mogę się też między innymi zająć, gdyż aktywnie uczęszczam, przynajmniej raz w miesiącu. Sama również grywałam.

Stroną techniczną.. Cóż. Html, xhtml, php [nie biegle, ale jak posiedzieć całą noc, to zrobię co trzeba ;d], w CMS'ach też ogarniam. + Grafika komputerowa [Photoshop to mój przyjaciel od lat siedmiu]. Kontem ftp też umiem się zająć. Gorzej trochę z pozycjonowaniem, ale zapewne znajdzie się jakiś supermajster!

Więc? Łapka do góry kto chętny i co potrafiii. (:
Na razie wstępnie, na forum.

~Htsz 
Administrator
Blogowicz.Team

Blogs 10343 Blogs  
Wysłany: 25-12-2009, 15:45   

proponuje do tego silnik, który już jest, trzeba go będzie jedynie przystosować i zmienić na stronie szablon, tym mogłaby się zająć Agata, mam jakieś pomysły, więc omówimy ten temat ;)

+/-igrekfau 
Oceny.Team

Blogs 10 Blogs  
Wysłany: 25-12-2009, 15:55   

Jestem jak najbardziej za, ale co na to Agata? (;

przepraszam, że tak po imieniu - wbrew pozorom jeszcze szczeniak jestem :P

zbikowa 
Blogger.Klub

Imię: magdalena

Blogs 10 Blogs  
Wysłany: 25-12-2009, 16:37   

Witam! jestem nowa i chętnie wspomogłabym pomysł igrekfau [ w gruncie rzeczy zostałam przez nią zwerbowana, więc drodzy forumowicze możecie wierzyć w jej zapał bo już stara się to jakoś ogarnąć ].
Pomysł ciekawy i myślę , że wciągający. Ja mogę pisać o hobby jak i o muzyce [oczywiście nie wyłącznie o tym, po prostu w tym najbardziej się odnajduję ] Sama jeżdżę konno od 4 lat i wiem co to pasja w życiu, wkręciłam się także trochę w fotografię. Podsumowując jestem z Wami ; )

+/-igrekfau 
Oceny.Team

Blogs 10 Blogs  
Wysłany: 25-12-2009, 16:45   

Cześć Madzia :P

Dobra, ludzie. Naprawdę, jak się sprężymy, to szybko wystartujemy. Bądźmy niezależni i pokażmy światu, co ma naprawdę jakieś wartości.

Zgłaszajcie swoje kandydatury.. Ale tak na poważnie. Zaznaczcie także czym się interesujecie i jakie kategorie mogłyby rozkręcić tą 'budę' , hrhr (;

~Htsz 
Administrator
Blogowicz.Team

Blogs 10343 Blogs  
Wysłany: 26-12-2009, 02:06   

osoby, które się zgłoszą i zostaną zatwierdzone dostaną dostęp do działu na forum, gdzie cała ekipa wspólnie omówi szczegóły projektu ;)

Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!

Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi