Dostajesz domenę i kawałek serwera na realizację swojego pomysłu, jeżeli okaże się dobry to i może jakieś zyski z tego będą zależy od własnego zaangażowania. Moim zdaniem lepiej prowadzić coś na prywatnym serwerze i własnej domenie niż na darmowym koncie z limitami, reklamami i aliasem
Pomogła: 25 razy Wiek: 27 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 786 Skąd: z DNA
83 Blogs
Wysłany: 03-02-2009, 17:50
hmmmm hytysz a czy mogę dać na gronie ogłoszenie?
być może ktoś, kto tam zagląda będzie chciał się podjąć wyzwania, a myślę, że to byłaby doba metoda na "rozreklamowanie" samego nie tylko serwisu
jakby było z 15 oceniających to wtedy łatwiej o cokolwiek i strona mogłaby działać na dużą skalę no ale wiele ocenialni woli siedzieć na swoich blożkach, cóż poradzę..
ogólnie mało mnie ten klon interesuje trzeba by pogadać znowu z paroma osobami, może akurat byłoby im to na rękę jeżeli sami dodają oceny rzadko to przy większej ilości nikt nie będzie miał napiętego grafika a strona będzie żyła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum