Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Truscavę bardzo dobrze pamiętam jak podlizywała się do adminów na forum serwisu MYLOG i ta pani zawsze miała najwięcej do powiedzenia. Ja też się udzielałem, ale nie robiłem szumu.
Pamiętam jeszcze jak Artura "zjechali".
Wysłany: 15-06-2007, 18:18
Tobiasz, nigdy się nikomu nie podlizywałam. Szkoda, że nie wiesz, że nawet mając bloga na mylogu nie żyłam dobrze z Aneczką. Poza tym nie wiem skąd Ty te wszystkie wnioski wyciągasz, nigdzie nie napisałam, że jestem anty mylog Bardziej mnie dziwi Twoja hipokryzja, bo o ile dobrze pamiętam, to Ty zawsze byłeś największym fanem majlożka. Jeśli chcesz, możemy to sprawdzić. Mam kontakt z paroma ludźmi z tamtego forum, zawsze możemy się spytać jak to było
Poza tym, nie mam bloga na eBlogu, a na Blogowiczu tworzę szablony. Ty zawsze miałeś coś z głową O.o
Wysłany: 16-06-2007, 19:52
No właśnie, ale mi zarzucasz to, że byłam fanką a już nie jestem. Weź się lecz człowieku, bo ja nigdzie nie napisałam, że jestem anty mylog, a to, że udzielam się tutaj i na forum eBloga o niczym nie świadczy i nie dorabiaj sobie ideologii
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 17-06-2007, 21:46
Tobiasz, przeanalizuj może swoje posty, zarowno te tutaj jak i na forum ebloga, bo czasami pociskasz takie kity i wygadujesz brednie, ze nie mozna na nie inaczej reagowac niz irytacją.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 30-10-2007, 01:54
nie wiem czy umieszczam to w odpowiednim dziale, ale mylog pocałował mnie w dupę, więc opiszę tutaj mój problem, i mi powiecie, czy to ja mam problem z kompem, czy mylog całuje mnie w dupę, ok?
nie wyświetlają mi się reklamy blogów na stronie głównej. wy też tak macie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum