Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 29-03-2008, 11:59
współczucia... ale mimo wszystko nie umiem odejść z myloga...
co do czekania - moja reklama VIP działa już od trzech miesięcy a minut wyświetlania miałam dopiero 30...
Wysłany: 30-03-2008, 22:28
jest fajny, przyzwyczaiłam się do panelu administracyjnego, kolorki może niewyraźne, ale zawsze stonowane, częste przerwy techniczne, no i fakt, że skoro już tyle miechów na nim piszę i jeszcze mnie szlag nie trafił... no chyba ja muszę lubić majlożka
edit:
skasowałam mojego majlożka.
MYLOG! POCAŁUJ MNIE W DUPE - takie coś napisałam w uzasadnieniu!
wiecie, że nawet podczas procedury kasowania bloga miałam przerwę techniczną?!
Przeglądam teraz notki i zdziwko o mylogu w sumie dowiedziałem się dziś przed chwilą wcześniej wiedziałem, że jest to portal blogowy, no dobra zrobiłeś manifestacje, że masz mylog w dupie i śmieję się z tego, bo widzę siebie samego parę lat temu sprawa nie dotyczyła blogów, ale czegoś innego, ale mniejsza z tym. I tak po czasie, po co to? Dla jakiej idei?
Administracja myloga jest niemiła i chamska cóż życie i raczej tego nie zmienisz można się z nich tutaj teraz pośmiać...
Ale moim zdaniem, jeśli ci jest gdzieś źle to kij im w pupę i kamieni kupę żeby za lekko nie było... odwracam się zamykam drzwi i cya
Ja osobiście nie założyłbym już bloga na tym portalu, bo wiem, że jest kilka o wiele lepszych, ale ludzie nadal tam będą zakładać blogi itp. a śmiem twierdzić, że większa połowa ich użytkowników ma głęboko w czterech literach, co się dzieje na portalu jak im blog dobrze śmiga jako tako a jak dostają kasę od rodziców na tel. to, co im tam wysłać smsa.
Po prostu to jest walka z wiatrakami.
_________________ Tęsknota gorsza od śmierci, niby wiąże więzi, ale wysoka to cena...
Wysłany: 07-05-2008, 22:12
zacznę od tego, że serwisy typu mylogpocałujmniewdupe są bardzo ważne, bo pokazują ludziom niekompetentne serwisy blogowe itp. wielu moich znajomych przesiadło się z myloga na inne serwisy - innym szkoda tyyyyyylu napisanych notek. mi też było szkoda, ale teraz przynajmniej nie denerwuję się traceniem danych, przerwami technicznymi, i nie muszę płacić za to wszystko.
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1476 Skąd: Wrocław
Wysłany: 07-05-2008, 23:23
Jak komuś szkoda notek, to niech sobie je weźmie i skopiuje na Worda na przykład, a potem wrzuci sobie na jakąś płytkę i schowa do szafki. W każdej chwili będzie mógł sobie włączyć płytkę i poczytać notki . No bo przecież nie chodzi tu wszystkim o komentarze tylko o samą ich treść, prawda?
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
bo pokazują ludziom niekompetentne serwisy blogowe itp.
Mi sie zdaje, ze wlasnie o to chodzi w tym temacie, po to on zapewne jest ten temat i strona, by pokazac nieudolnosc myloga, jaka stanowi i jakim to jest problem dla blogowiczow i userow tego serwisu.
mylog mnie już wkurza bo:
-Nie mogę zmienić szablonu
-Przez kilka dni nie mogłam tam wejść
Więc niech nikt się nie dziwi że przeniosłam się na blog4u.pl.
Dla mnie glogFu.pl tez nie jest zafajny pod niektorymi wzgledami, ale kij.
Co do tego, ze nie moglas sie tam dostac(do myloga) przez jakis czas, to normalka, kazdy user stamtad tak mial.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum