teneniel, nie musisz ukrywać swojej współpracy z mylogiem, nikt Cię przez to nie przestanie lubić ;P Yzoja chyba też tam coś miesza na mylogu
swoją drogą to sytuacja na stronie http://mylog.pocalujmniewdupe.pl też uległa pewnym zmianom na razie wrzuciłem to co widać (ostatnie posty z forum), w przyszłości może coś tam zrobię np. o alternatywnych stronach blogowych
Pomogła: 25 razy Wiek: 27 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 787 Skąd: z DNA
84 Blogs
Wysłany: 30-12-2009, 21:30
Htsz napisał/a:
teneniel, nie musisz ukrywać swojej współpracy z mylogiem
nie wiem, czy można to nazwać współpracą, raczej nie, bo żadnych z tego profitów nie mam
obie z Yzoją po prostu należymy do tzw. przyjaciół serwisu i to w sumie chyba tyle, bo szablony dodajemy do katalogu na takich samych zasadach jak wszyscy użytkownicy
co do samego myloga - wiele się zmieniło, sporo rzeczy na nowo zrobiono (sam szkielet programistyczny mylog/myspot), a część została zrobiona jako nowość w ogóle.
Osobiście po latach wkurzania się na serwis, dałam mu szansę i raczej nie żałuję, bo naprawdę kosztowało to Aneczkę i Outiego sporego nakładu czasu i chęci, by tchnąc na nowo w niego życie.
Wiecie, tylko krowa nie zmienia zdania...
czasem tylko trzeba dobrej woli bo je zweryfikować ponownie ^^
Jop. A jeszcze dokładniej to dodatkowo na 6ciu blogach ^
generalnie to uwielbiam Mylog/Myspot i jakoś kurczę tu żyje mi się najlepiej ; )
nagonka na nich, no ja wiem, czytałam te rozmowy i teksty z płcią związane... ^ teraz jest lepiej, dużo dużo lepiej.
ale użytkownicy są pamiętliwi chyba, bo coś mi się wydaje, że mylog podnieść nie może i wrócić do ruchu jaki generował kiedyś.
Poza tym sporo osób, z którymi pisałem na temat myloga uważa, że za bardzo napchany jest pierdołami i ciężko się tam odnaleźć - ale to akurat chyba nie zmienia się od samego początku
Poza tym sporo osób, z którymi pisałem na temat myloga uważa, że za bardzo napchany jest pierdołami i ciężko się tam odnaleźć - ale to akurat chyba nie zmienia się od samego początku
a no.
ja Myloga znam prawie od początku istnienia i fakt jest faktem, że kiedyś łatwiej było do tego wszystkiego trafić.
teraz jest pełno opcji, trochę zamieszania, ale, każdy kto chce powinien dać radę.
chociaż to co ludzie wyrabiają w miejscu dodawania szablonów trochę mnie niszczy ^ moderatorka tam w szablonach nie jest prostym zadaniem, bo spotykam się tam z głupotą znacznie przewyższającą normy xD
jak coś 'pięknego' znajdę to Wam pokażę przed odrzuceniem.
(to chyba nie będzie Offtop ? )
[ Komentarz dodany przez: Krzysiek: 30-12-2009, 23:37 ]
Nie, ewentualnie podzieli się temat
Pomogła: 25 razy Wiek: 27 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 787 Skąd: z DNA
84 Blogs
Wysłany: 31-12-2009, 10:18
Yzoja napisał/a:
hociaż to co ludzie wyrabiają w miejscu dodawania szablonów trochę mnie niszczy ^ moderatorka tam w szablonach nie jest prostym zadaniem, bo spotykam się tam z głupotą znacznie przewyższającą normy xD
nie wiedziałam, że jesteś moderatorką w szablonach oO
ciekawa jestem co to za kwiatki, bo ja czasem kilkakrotnie poprawiam parę rzeczy zanim jeszcze szablon trafi w łapki moderatora i wtedy mam pewność, że wygląda, jak powinien wyglądać
jeśli chodzi o mnogość opcji - jak każdy na początku też miałam problem z poruszaniem się po serwisie, nie umiałam znaleźć tak prostej rzeczy jak "napisz notkę". Ale jak napisała Yzoja - wystarczy trochę dobrych chęci i przejrzeć wszystko po kolei i się okaże, że nie taki mylog straszny
nie wiedziałam, że jesteś moderatorką w szablonach oO
ciekawa jestem co to za kwiatki, bo ja czasem kilkakrotnie poprawiam parę rzeczy zanim jeszcze szablon trafi w łapki moderatora i wtedy mam pewność, że wygląda, jak powinien wyglądać
; )
wszystko przechodzi przez moje ręce. Jest nas dwie tylko, ja i Agata bodajże. Tylko zauważyłam że wszystko jednak ja robię ; ) ale spoko. czasem mogę się pośmiać.
A jak widzę Twoje do zatwierdzenia, to aż mi się gęba śmieje, że ktoś coś mądrego wrzucił.
ludzie potrafią w kodzie HTML napisać:
Kod
Szablon z koniem
i są szczęśliwi xD maaasakra
[ Dodano: 03-01-2010, 04:36 ]
Kod
Nazwa: Abstract
Tagi: abstract
Kod: abstract
nie mam pytań ^ dzisiejsza mądrość 18-letnich osób.
Imię: Małgorzata Olga
10 Blogs
Wysłany: 27-04-2010, 11:26
Spodziewałam się tego typu kwiatków. Prawda jest taka, że po tym jak blog.pl stał się płatny większość słodkich dzieciaczków przeniosła się na myloga. Z czasem te dzieciaczki podrosły, ale w łowach została im taka sama pustka, jak wcześniej, więc gdy dostały możliwość dodawania swoich szablonów na serwer myspotowy, to zaczęłaś dostawać te "piękne" dzieła. Z resztą sama Yzojko wiesz, do czego użytkownicy są zdolni. Właśnie za to jak bardzo można się pośmiać uwielbiam myloga.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum