Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
tak sobie ta strona działa i działa, ale mało o niej się rozmawia.
jak wam się podoba w ogóle podoba taki typ strony ? jej przeznaczenie ?
jak narazie główną zasadą jest to aby zebrać najwięcej cmokasów od ludzi przypadkowych lub zamierzonych, którzy mogą nac ładnie pocałować w pupke, ale rodzajów tego typu akcji może być przecież wiele, mielibyście jakieś sugestie ? np. dodania jakiś opcji, modyfikacji lub urozmaicenie obecnej ?
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 352
Wysłany: 24-04-2006, 17:02
ja myślałem kiedyś o tym pomyśle.
Dla mnie bardziej by sie sprzedało, gdyby można było tworzyć grona cmojkanych ale na zasadzie wybierz jdeną z kilku osób którą cmokasz w sensie coś ci zrobia lub cie wkur..
miało by to w wzięci w szkołach. np 4lo-wwa-kopalinski.pocalujmniewdupe.pl i tam ranking cmokanych nauczycieli.
sprytny murek ale sie nikt nie pytał go...
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 269 Skąd: 3Miasto
Wysłany: 23-11-2006, 04:40
he no mi sie ta strona podoba .. chociaż rekordzisci niewiem skad ludzi tylu biora ..
ja mam 16 cmokasow na dzien dzisiejszy
Pamiętaj że jezeli chcesz mnie cmoknąć kliknij na link w mojim podpisie
na stronie czegos tak jak by brakuje .. bardzo malo rozwinieta główna .. no niewiem co innego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum