Forum.Blogowicz.info Strona Główna Forum.Blogowicz.info
Dyskusje Blogerów - Blogowe Forum Młodzieżowe - rozmowy o blogach, porady i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  ChatCzat
 Ogłoszenie 
Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji !
Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprawdź swój refleks - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!

Poprzedni temat :: Następny temat
dziecko?
Autor Wiadomość
m@tarci 
badass

Wysłany: 20-05-2008, 14:17   dziecko?

Nie chce mi sie rozpisywac i widzialem to juz jakis czas temu, ale jednak warto, zobaczyc to jeszcze raz.

http://pl.youtube.com/watch?v=9s_FGE-Mw2Q

Co sadzicie na ten temat?

@Amira 
Blogowicz.Team
Mod. przytulanka

Pomogła: 12 razy
Wysłany: 20-05-2008, 14:52   

Ja jestem zdania, że tacy ludzie powinni być leczeni. To już jest choroba, i osoby powinny być kontrolowane. Też nie wolno tego traktować jak 'widzimisię'. To niekoniecznie jest tak, że on chce się tak zachowywać. Wiadomo, że nasz umysł ma nad nami władzę. Nie zawsze pracuje tak jak powinien i stąd się biorą nasze problemy. Temu dziecku potrzebna jest pomoc lekarzy.

przepraszam za brak polskich liter! wies troche.

m@tarci 
badass

Wysłany: 20-05-2008, 15:06   

Temu dziecku juz nic nie pomoze, nie widze dla niego zadnej przyszlosci, coz, takie cos moglo i mnie spotkac... nie, nie moglo, to nie mozliwe, ale jesli nawet, to tez bylbym spisany na straty.
Nie moge sobie wyobrazic jak on bedzie funkcjonowal w przyszlosci, jako osoba dorosla, na razie piwo/wino/wodka i papierosy, bo zadaje sie ze szczylami i gnojkami, takimi jak on,, ale za kilka lat, molestowanie, gwalt i seks tez beda normalka w jego zyciu codziennym.
To juz nie zwykla choroba, on moze w przyzslosci miec jakies mega zaburzenia, i to roznego radzaju, nie wiem jak takie cos wyleczyc, to jest choroba, nalog, przyzwyczaienie, glupota , hobby, spedzanie czasu, jego zycie, styl zycia, zalosny byt.
Nie wiem jak takie cos leczyc, nie slyszalem nigdy jeszcze o przeszczepie mozgu.

Nie mam zamiaru wyklocac sie o takiego glaba w tym temacie i szarpac sobie nerwy, ale na razie to do poprawczaka i psychiatry, wiecej nie ma mozliwosci, niech policja sie nim zajmie.

&Cashee 
Blogowicz.Friend

Zaproszone osoby: 2
Pomogła: 5 razy
Wysłany: 21-05-2008, 16:55   

Ferflix, brzydkie i glupie. Ja się w ogóle dziwię, skąd takie krzywe dzieci mają kasę na piwo. Seryjnie, ale to troche inne, nie posłać takiego na leczenie, dać się bić, poniewierać, obrażać... i co jeszcze?

Strona: http://yourvision.glt.pl/
blog: http://hentai.ownlog.com/

m@tarci 
badass

Wysłany: 21-05-2008, 17:23   

Kase on ma od matki, 12€ to jego kieszonkowe, zreszta jak ona mu nie da, to idzie do jej pokoju i sam sobie bierze, starszemu bratu, tez wlazi do pokoju i zabiera jesli cos jest.
Choc widze, ze brat jak by mogl, to by mu wpierniczyl.

pudi91 
Moondance

Wysłany: 22-05-2008, 09:21   

Ten gościu jest "chory na masę" :zly:
Gdyby ktoś tak na moich oczach rzucał swoją matką to bym go zajebiś*** przeszkolił.
No chyba że by był z lekka większy, ale to nie zmienia faktu że i tak bym stanął w obronie jego matki.

Gościa powinni oddać na leczenie albo do wojska.

m@tarci 
badass

Wysłany: 22-05-2008, 10:22   

W wojsku gowno mu zrobia, najwyzej go wyrzuca, po kilku dniach albo stawia go przed sad.
Najlepiej do psychiatryka.

Cwistak 

Wysłany: 22-05-2008, 10:33   

Cóż, chyba powinien łykać codziennie przed każdym posiłkiem prozac i valium. maj dojcz iz nat fluent enaf zeby to zrozumieć, ale materiały video mowia same za siebie.
it's sick oO; ale to tylko dojczland!

@Zzielona 
Blogowicz.Team
Inez Moderatorka

Wysłany: 22-05-2008, 10:39   

Szkoda, że prawie nic nie rozumiałam z tego, co mówili, bo nie uczę się niemieckiego.

Masakra! I moi rodzice mówią, że mają ze mną problem? Na miejscu tej matki chyba wyrzuciłabym takiego darmozjada z domu, albo na pewno na jakiś odwyk bym go siłą zaciągnęła i do domu mógłby wrócić dopiero wtedy, gdy się opamięta.

Ja rozumiem, że ludzie w młodym wieku chcą wszystkiego spróbować... Napić się alkoholu, zapalić papierosa. Nie to, że to pochwalam, ale rozumiem, bo każdy z nas miał lub ma te pierwsze naście lat. No ale, żeby tak tłuc matkę? Przecież on któregoś dnia jak jej nie zabije to ją poważnie skrzywdzi. Bałabym się mieszkać z takim zwierzakiem w domu!

Ciekawa jestem tylko jak on będzie traktował swoją żonę i dzieci. O ile wcześniej w kryminale nie wyląduje. Ja uważam, że taka niania to mu niewiele da. Jemu jest potrzebny pan, co tresuje lwy, albo najlepiej jakiś prokurator od razu, który nie będzie spuszczał go z oka.
UWAGA! CIERPIĘ NA PMS!

m@tarci 
badass

Wysłany: 22-05-2008, 10:42   

W tym problem, ze to Deutschland, tam nie powinno byc takic przypadkow, tam tak kontoluja, nawet szkoly angazuje sie w zycie prywatne, tam jest jak jeden wielki system, choc na pozor, nie da sie tego zauwazyc.
Nikogo tam nie obchodzi czy jestes chory czy nie, masz chdzic do szkoly i juz, a jak nie to na policje, rodzice placa wtedy za to pieniadze, ciebie wywalaja do najgorszej szkoly i juz nie masz szans na mature, ani nic innego.

A ten robi sobie co dusza zapragnie, nie wiem, z jakiego miasta on jest albo raczej Landu, normalnie bylby juz w poprawczaku, ale nie, lepiej wezwac super-nianie :wstyd:

@Zzielona 
Blogowicz.Team
Inez Moderatorka

Wysłany: 22-05-2008, 10:44   

m@tarci napisał/a
A ten robi sobie co dusza zapragnie, nie wiem, z jakiego miasta on jest albo raczej Landu, normalnie bylby juz w poprawczaku, ale nie, lepiej wezwac super-nianie

Ja na miejscu tej super niani to nie dałabym się wrobić w takiego gówniarza. Zaproponowałabym matce numerek 997 (oczywiście gdyby to była Polska), a sama uciekłabym gdzie pieprz rośnie, ale po drodze do kościoła pomodlić się o zdrowie dla tej biednej kobiety, bo jej nerwy są już zapewne zszargane maksymalnie.
UWAGA! CIERPIĘ NA PMS!

m@tarci 
badass

Wysłany: 22-05-2008, 10:46   

Zzielona, on z tamtym kolega pija ok.12-14 piw dzienie, zawsze jest agresywny, a jak sie najebie i wraca po szkole, jest jeszcze gorzej.
Watpie bys sie mu postawila, jakbys byla jego matka, spuscilby ci ww pier****, nawet bys nie zauwazyla, kiedybys lezala sponiewierana na podlodze.
Dlatego napisalem, ze nie widze dla tekiego czegos przyszlosci, nawyzej zabic go szybo i bezbolesnie, to juz w jego pustym lbie nie odwracalne, zadne terapie nie pomoga, moze sie zmienie, ale nigdy nie zapomni tego trybu zycia.

[ Dodano: 22-05-2008, 10:46 ]
Zzielona, na 110 :P

[ Dodano: 22-05-2008, 10:47 ]
albo 111, nie wiem nigdy nie moglem sie nauczyc, z Polskimi tez miewam problemy z tymi dziewiatkami i koncowkami :wstyd:

Cwistak 

Wysłany: 22-05-2008, 19:49   

m@tarci napisał/a
Watpie bys sie mu postawila, jakbys byla jego matka, spuscilby ci ww pier****, nawet bys nie zauwazyla, kiedybys lezala sponiewierana na podlodze.
Mysle, ze kazdy normalny człowiek zajalby sie tym wczesniej. Ale to są niemcy, nie mozna za wiele wymagać.

m@tarci 
badass

Wysłany: 22-05-2008, 21:09   

No i tego nie rozumiem wlasnie, ich tzw. system jest taki zwalony, ze dopilnuja kazdego, zlapia za dupe kazdego, szczegolnie obcokrajowcow, ale jak chodzi o takie sprawy, to nie przywiazuja az takiej uwagi, na pochodzenie, jada rowno, po wszystkich.
Raz bylem chory i nie bylo mnie trzy dni w szkole, przynislem atest od lekarza i mamy tez taki specjalny zeszyt z ''przeprosinami'' dla nauczycieli od uczniow i ich opiekunow, przynioslem uzupelnione obydwa gowna.
A i tak czepiali sie, bo jeszcze chcieli pismo od matki/ojca, na kartce z zaswiadczeniem.
Trzy smieci, bo nie bylo mnie trzy dni w szkole, bo mialem zapalenie zatok, a i tak ledwo zywy chodzilem do szkoly, bo matka mnie wywalila, bo nie chciala miec problemow, to jakies chore.

Jak juz zaczalem, to moze skoncze, ten pol OT, ale jezszce nie czas na to.

Wiec ''tam'', jest ciekawie, uczniowie nie maja prawa chodzic sobie ot, przed 12:30, bo moze ich policja zgarnac, bo o tej godzinie takowa osoba musi byc w szkole, jesli sie nie ma lekcji, to co, nie, oni wiedza lepiej, jesli nie ma swieta i jest normalny dzien, w ktorym wszyscy uczniowie maja normalne lekcje i chodza do szkoly, to przed 12:30 musza byc w szkole, co jak 4 z 6 nauczycieli jest chora i nie ma 2/3 lakcji? nic, panowie/panie policjan(tki)ci wiedza lepiej, czy my mamy lekcje czy nie ^^
No coz, czesto jak nikogo nie bylo w domu i nie mielismy juz wolne, to przesiadywalem na mojej dzilnicy, taki ja, niech siedzi na swojej dzielnicy, jak chce zyc^^''
I odnosnie tego przesiadywania, czesto musze natykac sie na patrol, ale to zadna nowosc, zawsze mialem zajebiste szczescie i teraz, od jakiego miesiaca jest taka, dosc ladna, ale b wysoka, pani policjant, zwykle uciekalem, po kilka dziurach i uliczkach mieli dosc, ale ta laska jak ruszyla, to nie trwalo to nawet trzech minut :wstyd:
Nawet mowi mi po imieniu, z przyzwyczajenia, ale zawsze cholera, musi dzwonic do szkoly i rodzicow, ''by sie upewnic''.

Jaki moral z mojej hisoryjki, opartej na faktach? taki ze jak widzisz laske w mundurze, to nawet nie probuje uciekac, tylko sie poloz na ziemi i czekaj.
Btw. jak lans, to lans, w ogole zyje w getto, z chlopakami mamy takie acje, ze glowa mala, ja jest bossem gango, p nie dlugo awansujemy na mafie, czesto kradniemy cukierki u turka, juz mielismy sprawe, ale moj ziooo wbil ze spluwa i wszystkich rozwalil, jutro znow, mamy akcje, tym razem lizaki.
NarQ, ziooo.

No dobra, musze zalozyc oddzielny topic, bo moja tworczoasc az wylewa sie, tak ot, sama z siebie :P

Tobiasz 
Pan mroku xD

Wysłany: 22-05-2008, 23:48   

m@tarci napisał/a
No i tego nie rozumiem wlasnie, ich tzw. system jest taki zwalony, ze dopilnuja kazdego, zlapia za dupe kazdego, szczegolnie obcokrajowcow, ale jak chodzi o takie sprawy, to nie przywiazuja az takiej uwagi, na pochodzenie, jada rowno, po wszystkich.
Jak widać Polacy są dyskryminowani przez Niemców.
m@tarci napisał/a
Wiec ''tam'', jest ciekawie, uczniowie nie maja prawa chodzic sobie ot, przed 12:30, bo moze ich policja zgarnac, bo o tej godzinie takowa osoba musi byc w szkole, jesli sie nie ma lekcji, to co, nie, oni wiedza lepiej, jesli nie ma swieta i jest normalny dzien, w ktorym wszyscy uczniowie maja normalne lekcje i chodza do szkoly, to przed 12:30 musza byc w szkole, co jak 4 z 6 nauczycieli jest chora i nie ma 2/3 lakcji? nic, panowie/panie policjan(tki)ci wiedza lepiej, czy my mamy lekcje czy nie ^^
Dzięki bogu, że tego w Polsce nie ma.

[ Dodano: 22-05-2008, 23:52 ]
m@tarci napisał/a
Nie chce mi sie rozpisywac i widzialem to juz jakis czas temu, ale jednak warto, zobaczyc to jeszcze raz.

http://pl.youtube.com/watch?v=9s_FGE-Mw2Q

Co sadzicie na ten temat?
To wina matki, że niewychowała dzieciaka i sama musi nękać się z tym problemem. Ja bym takiego dzieciaka wysłał do psychiatryka.

[ Dodano: 22-05-2008, 23:53 ]
Z tego filmiku nie zrozumiałem zbyt wiele. Jedynie jakieś pojedyńcze słówka.

pudi91 
Moondance

Wysłany: 23-05-2008, 08:24   

http://youtube.com/watch?...feature=related

Mam pytanko... co on robi przy tyn biurku ? :D
Daj ktoś dialog.

Odpowiedz do tematu