Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Historyjka
Każdy dopisuje po jednym wyrazie aż ułoży się fajna, śmieszna historyjka.
Np. Polska ( i każda następna osoba kopiuje dotychczas ułożoną historyjkę i dopisuje swój wyraz ) Fajna zabawa
Ja zaczynam:
Giertych to
Sorry ale ja nie napisałem Giertach więc nie wiem dlaczego się cieszysz.
Giertach to gnój, który bardzo lubi głaskać dzieci po głowach, gdy mu wiążą buty oraz robia kanapki do pracy w których jest serek o smaku banana. Jednak w ostatnim czasie....
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
pudi91 wiem , chcialem zobaczyc kto zrobi to samo co ja , ale chyba ty zauwazyles tam ten blad?? chcialem zobaczyc na ile ludzie , sa spostrzgawczy.
Giertach to gnój, który bardzo lubi głaskać dzieci po głowach, gdy mu wiążą buty oraz robia kanapki do pracy w których jest serek o smaku banana. Jednak w ostatnim czasie ma duze kopoty w pracy , bo...
[ Dodano: 19-03-2008, 09:48 ]
P.S czasem dziwnie sie zachowuje , ale czasem slysze od ludzi ze jestem troche inny i moje metody sa tez nie do konca normalne.
Ostatnio zmieniony przez m@tarci 20-03-2008, 15:47, w całości zmieniany 2 razy
Mialo być po jednym wyrazie... , ale już niech będzie....
Giertach to gnój, który bardzo lubi głaskać dzieci po głowach, gdy mu wiążą buty oraz robia kanapki do pracy w których jest serek o smaku banana. Jednak w ostatnim czasie ma duze kopoty w pracy , bo ,,Lechu Kaczka''...
Giertach to gnój, który bardzo lubi głaskać dzieci po głowach, gdy mu wiążą buty oraz robia kanapki do pracy w których jest serek o smaku banana. Jednak w ostatnim czasie ma duze kopoty w pracy , bo ,,Lechu Kaczka'' je strasznie uposledzony psychicznie i...
Wiem , bo ja ja w wiekszosci ukladalem
Lubie wnosic na fora zamet , spustoszenie i chaos.
Pewnie dlatego co chwila , mam blokade na IP na roznych stronach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum