Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3291 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 15-10-2007, 16:06 kliknij - pomóż zasadzić drzewa w amazonii !
Bardzo znana firma Prizee otworzyła jakiś czas temu stronę, na które ludzie mogą zakładać własne wirtualne lasy i poprzez codziennie wchodzenie pielęgnują je i powiększają ilość listków w puli. Jeżeli łączna suma wszystkich listów w wirtualnych lasach osiągnie 100 000 000 wtedy sponsorzy wpłacą 10 000 Euro organizacji, która zasadzi lasy w Amazonii
utworzyłem dla nasz blogowiczowy las, jeżeli będziecie mieli czas to klikajcie na niego codziennie, przyczynimy sie do zrobienia czegoś dobrego dla naszego globu, bo wiadomo, ze jak są drzewa to jest produkowany tlen
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3291 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 18-10-2007, 18:55
widocznie mają jakiś problem.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum