Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1894 Skąd: Wrocław
Wysłany: 22-11-2007, 10:11 List do Świętego Mikołaja
Już niedługo, bo 6 XII będą Mikołajki! Pewnie niektórzy z Was już nie dostają prezentów, ale zapewne mają jakieś marzenia. Piszcie tutaj co chcielibyście dostać pod puduszkę lub ewentualnie pod choinkę
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Wysłany: 22-11-2007, 14:42
ja bym chciała dostać sweterek z Zary, 1000 zł na zakupy w Galerii Krakowskiej, długi czarny płaszcz, Sheridansa flaszkę, karton fajek, trochę używek, opłacony talon na wizytę w salonie piercingu i własne mieszkanie, albo, żeby nasz lokator się wyprowadził. i dobrą pracę.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 22-11-2007, 17:57
Ja bym chciał dostać prezerwatywy...
Zartuje
hmm... Nowego kompa, z procesorem dwurdzeniowym, i światłowód 1gb ;] Dysk 800 gb (x 7) na kazdym z siedmu dysków dwie partycje, linuxa...
No to ja chcę gotową pracę licencjacką na wybrany przeze mnie temat - tak żeby ją podpisać, oprawić i obronić.
Albo jakiegoś Sony Ericssona z serii CyberShot. Np. K770i.
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum