Siemka, chcialem sie zapytać co sądzicie o tych rodzajach urządzen co macie czego nie, co chcecie kupić itp.
Ja kupuje mp3, i chcialem sie was poradzic, czy kupic mp4 czy mp3, niby mp4 wiecej opcji ale ja chce tylko muzy sluchac.
Jaki macie telefon?
Ja mam siemiens ax72
Wysłany: 18-04-2007, 21:57
telefon - nokia 6070
odtwarzacz mp3 mam ale mam zamiar kupić nowy (creative), bo ten jest dosyć kiepski chociaż ma ten plus, że można dokupić pamięć (niestety tylko do 1 giga)
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1103
Wysłany: 18-04-2007, 22:11
Ja szanuje swoj sluch i nie uzywam takich rzeczy jak odtwarzacze mp3, a za komorkami z bajerami tez nei przepadam, dlatego jestem zadowolona z tego co mam.
W samochodzie jednak z checia zainstalowalabym sobie mp4 i odtwarzacz dvd
Uwielbiam sluchac muzyki, ale nie cierpie sluchawek wiec musialoby to byc takie urzadzenie, ktore jest podlaczone do glosnikow samochodowych.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 20-04-2007, 20:49
Mp3, da sie podlaczyc do glosnikow , ale koncowke trzeba dorobic, tak zwane obejscie, ja tak przy magnetofonie bez sluchawek robilem
mp4 nie bardzo potrzebuję, wolałbym laptopa, mam nadzieję, że już niedługo go sobie kupię.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
No ja mam mp3 Jezeli chcesz tylko muzyki posłuchac to bardziej opłaca Ci się mp3.;)
Tak myśle..
Jezeli chodzi o telefon jaki mam to sony ericsson k510i..';P
wolę mp3, muzyki słucham non stop, tylko teraz na komputerze, bo mi pies zeżarł słuchawki i pogryzł odtwarzacz mp4 - brak i nie zanosi się na kupno, a telefon już trzyletni - Nokia 3100 (stare, ale jare)
Telefon - Nokia N95 jestem jak najbardziej zadowolony z niej.
Odtwarzacz Mp3 - Creative Zen V Plus 4GB świetny chociaż drogi ale za to ma dużą pojemność.
Odtwarzacz Mp4 - U10 Clix 4GB (iRiver) największy błąd w moim życiu kupiłem ze względu na jakość miałem go 2 miesiące zabrałem go na plaże wszystko świetnie dopóki nie zacząłem grać w siatkę skakałem leciałem na wyświetlacz i pękł z własnej głupoty nie polecam a na gwarancje oddać nie mogę bo to nie uszkodzenie fabryczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum