Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Nerw bo przekonalem sie ze picie wody z butelki w rekawicach bokserskich, nie jest tak nowatorskim i dobrym rozwiazaniem jak myslalem=_-''
Na poczatku dobrze mi szlo, odkrecilem i napilem sie i zakrecilem, po tem znowu i jeszcze raz, napilem sie i probowalem cos nawydziwiac, w koncu butelka mi wypadla
Wlasnie skonczylem wkladac przyciski do klawiatury, bo musialem ja rozebrac i wytrzec.
No coz, czasem z tych wszystkich moich pomyslow, trafiaja sie dobre, ale reczej zadziej niz czesciej
_________________ Dont drink and drive, take drugs and fly.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum