Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
bo siostra zwrocila mi uwage i stalem sie podejrzany(we wlasnym domu), bo ciagle chodze do lazienki i nikt nie wie co tam robie
Tak szczerze mowiac, nie moge sie powstrzymac, z lazienki najlepiej widac podworko, a sasiadka jest boska, chyba zaraz zejde tam do niej
[ Dodano: 08-05-2008, 20:25 ]
bo zaraz ch*j mnie strzeli, zresetowalem do zera opere i odciasteczkowalem sie, bo zaczela sie zacinac i wolniej dzialac i suka zapomniala hasla i nie moge zalogowac sie na moim trzecim koncie na youtube
Wyslalem juz dwa razy reset hasla i przybylo po jakims czasie na ten zajeba*y onet, wlaczam, a tu ''link wygasl'', myslalem ze rozniose klawiature w drobny mak.
Znow wyslalem(trzeci raz) instrukcje na email, jak przyjdzie znow po kilku godzinach i bedzie ''link wygasl'', to onet mnie popamieta, co za gowno, w dupe mozna sobie wsadzic onet i ta zasrana poczte, a musze dostac sie na to cholerne konto.
Kolejny raz, pokazauje sie nieudolnosc onetu i debili ktorzy tym calym burdelem zarzadzaja, pod kazdym wzgledem, onet to gowno, zaraz zrobie temat o tym portalu.
P.S juz ze dwa tygodnie, tak nie skakal mi poziom cukru
Co to k**** jego z******* mac ma byc do *h***????????
No ja p*******, do *h*** z*********, co oni wyprawiaja? czy ich p*******?
I wszyscy mi sie dziwia ze ja tak ludzi wyzywam od idiotow/debili/glupkow/ktretynow etc.
Ale co to ma byc? czy ich juz calkiem po**********, z****** ich doszczetnie, niedlugo beda mi kazac, zgadywac jakiej orientacji sa te j***** pieski i p********* kotki.
Dzis myslalem ze mnie *h** na miejscu strzeli, dali mi z********* dlugi napis i to tak niewyrazny ze k**** jastrzab mial by problem z dostrzerzeniem czegokolwiejk na tym z******** napisie/obrazku.
Na szczescie po pietnastu minutach wpisywania byle czego, udalo mi sie, niech ich *h** strzeli, tych p*************.
Ludzi calkiem cos powalilo, juz wolalbym by dali gole laski i oceniac rozmiary ich piersi, nie wiem kto ich dopuscil do internetu, co za debile, ale niestety musze korzystac z tego j******* rapidshare.
P.S czy te gwiazdki niewygladaja ladnie i nie urozmaicaja mojej wypowiedzi?
bo mam ''kare na internet'', pierwszy raz w zyciu
Nawet nic nie zrobilem, ale moze w piatek juz zaczne moj spam.
Teraz to byl/jest maly szantaz na big sis, ale juz moj czas sie konczy T___T
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum