Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Nie wiedzialem gdzie umiescic tego posta, wiec pisze tu, otoz widzialem iz jest tu wiele utalentowanych osob, ktore bylyby wstanie mi pomoc. A wiec chce zrobic tatuaz na szyji, mam jego wizje ale jestem kompletnym beztalenciem i widze tylko obraz w glowie nie umiem go przelac w zaden sposob w rzeczywistosc. Moje pytanie jest takie, czy ktos bylby w stanie pomoc mi stworzyc taki obraz??
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 16-10-2007, 13:47
postaraj się najpierw opisać jak to ma wyglądać
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Tzn chce napis w stylu gotyckim "Only god can judge me"
pod slowami "only god" ma byc postac, modlacy sie, rozebrany mezczyzna, w polowie aniol w polowie demon, pod wizerunkiem postac dalszy ciag napisu "can judge me" calos ma byc w kolorze czarnym, to tak w skrocie
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1866 Skąd: Wrocław
Wysłany: 20-10-2007, 08:24
PoŁaMaNyLuDziK, a nie możesz poprosić tego, kto wykonuje tatuaż aby najpierw na kartce Ci narysował tą Twoją wizję, a potem, jak Ci się spodoba zrobić tatuaż?
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum