Bo znajomy wykupil sobie premium na rok, na rapidzie, skur...czybyk, skad on tyle zbednej kasy wytrzasna(?)
Widze ze dawno go nie odwiedzalem, trzeba bedzie go niedlugo zaczac odwiedzac
Bo bardzo ciekawe rzeczy o nauczycielach s± na naszym szkolnym forum! I najlepsze jest to, ¿e to wszystko prawda....
Cytat
Ja pamietam jak chodzi³ boso po szkole....on sie niczym nie przejmowa³
Cytat
Ciekawe czy chodzi jeszcze w tych rozdartych trampkach po szkole, bo z tego co pamietam to nosi je odkad przyszedlem do gim (2004) chociaz pewnie jeszcze wczesniej...
Cytat
zgadles blazej... dalej to samo... monotonnosc. chodzi w swoich super-zniszczonych-podartych-brudnych trampkach no i w eleganckie spodnie wsadzona bluzka na w-f... szydera z niego jest na lekcjach ;]
Cytat
mnie nie lubi³ i jak popatrzyl na moja prac no to powiedzial ze mi jej nie oceni no bo jest za ladna jak na moje mozliwosci ale to szczegó³ ;-/
A jednak kocham swoj± szko³ê! XD
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A mo¿e jednak zainteresowany?
poniewaz wszyscy maja dosc trudno w szkole i nie cieszy ich powtor do niej, do tego roznego typu testy/sprawdziany etc. na start, a ja mam luz jak na razie, ale do czasu.
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
"E: tato... bo w³a¶nie zwali³am ci z karty 200 z³... a potrzebne mi jeszcze s± buty i bluza
T: to stracisz jescze 300
E: kur*a ty jeste¶ mój miszcz XD
T: wiem... "
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A mo¿e jednak zainteresowany?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum