Pomóg³: 2 razy Wiek: 17 Do³±czy³: 18 Maj 2008 Posty: 894 Sk±d: Radzionków
Wys³any: 12-09-2008, 19:42
Cashee napisa³/a
E: tato... bo w³a¶nie zwali³am ci z karty 200 z³... a potrzebne mi jeszcze s± buty i bluza
T: to stracisz jescze 300
E: kur*a ty jeste¶ mój miszcz XD
T: wiem...
640 GB w lapie, ciesze sie jak dziecko, ktore dostalo cukierka
Podkrecilem troszeczke procek i do tej pory dziala, kto by pomyslal, z gory zalozylem ze moge pozegnac sie z komputerem, ale jednak ciekawosc zabilaby mnie, moglbym spokojnie cisnac i krecic tego procka az do granic, jednak chlodzenie mam do dupy, w stresie 53 C, to za duzo jak dla mnie, jeszcze troche i moze stac sie cos niedobrego, niestety nie mam 300/400 zl na nowy procesor.
[ Dodano: 18-09-2008, 20:11 ]
btw. mam juz kilka 5 i 4+, moge poszpanowac przed kolegami
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
poniewaz w koncu skonczylem wpracowanie z wosu na temat czekoladowego misia Obamy i mojego wielkeigo faworyta McCaina i ogolnie wojny gruzinskiej.
Jestem rowniez dumny z siebie, moze faktem jest to, ze zachowalem sie niestosownie w stosunku do wychwawczyni i odmowilem przeprosin tego bystrzachy, ale tak po za tym zachowalem zimna krew i nawet slowem sie nie odezwalem, nawet sie nie stawialem, tylko odmowilem, jakby nie patrzec zachowalem resztki kultury w przeciwienstwie do juz troche rozwscieczonego polonisty, tfu, wielkiego prosfesora. ...ktory pracuje w gimnazjum dla debili, taki to wielki profesor
poniewaz polonista nawet slowem do mnie sie dzis nie odezwal, nie jestem pewien czy to dobrze czy zle, ale miala byc wielka sprawa i nie ma nic, wszyscy mowia mi ze to dobrze, wiec tez jestem dobrej mysli.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum