Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dziêki temu zyskasz mo¿liwo¶æ dostêpu do wszystkich dzia³ów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
bo dwie ostatnie i najgorsze lekcje z wychowawca mielismy najlepsze i na temat obraznia i przezywania.
Wyklinalismy sie przez dwie lekcje , jak jakies dzikie stado czegos dziwnego i odizolowanego od spoleczenstwa , ale ja naszczescie zjechalem kilka natretnych osob i legnolem sie spac(jednyny ktory zna znaczenie slowa kultura )
bo Cashee bedzie miala jeszcze warna za reklame joke :p
bo wychowawczyni w koncu chora i nie bedzie jej 4-6 tygodni
Raz miala grype , to usiedziala jeden dzien i drugiego dnia , przylazla chora , by nas meczyc , a cholera ma z 50 jak nie wiecej , a spokojnie swoja kondycja moze mi dorownac , a jestem jedem z najlepszych sportowcow w moim wieku w szkole.
W koncu , nawet niesmiertelni umra. ...ona jest tego przykladem
szczescie bo normalnie odkrywam nie odkryte , dzis dostalem na pewnym forum warna ''zly wplyw na otoczenie''
buahaha co za debile siedza teraz na necie , kazdy kretyn moze teraz miec moda , nawet byc adminem(znam jeden/dwa przypadki)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum