Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dziêki temu zyskasz mo¿liwo¶æ dostêpu do wszystkich dzia³ów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
1. Zaliczy³em kolokwium z prawa administracyjnego na 5, co zwalnia mnie z egzaminu.
2. Zaliczy³em arcytrudne kolokwium z prawa handlowego na 3, a dziêki niezmierzonej dobroci facetki od æwiczeñ nie muszê poprawiaæ dwóch poprzednich, które mia³em zawalone (i poprawianie których by³oby katorg±).
Normalnie dzieñ cudów.
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
[ Dodano: 18-05-2008, 11:38 ]
Zebym ja niedostal za spam, to szczescie bo jestem chory... wiem, wydaje sie to glupie, ale wystarczy ze lekarz da zwolnienie do czwartku i caly tydzien wolny
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum