Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Młodszego brata mam o 2 lata ale taki dziecinny ,żal.
Czasami się zastanawiam czy nie lepiej być jedynakiem,
ale jednak on w przyszłości będzie mi najbliższą rodziną będziemy wszystkie święta spędzać wspólnie.
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1638 Skąd: Wrocław
Wysłany: 25-09-2007, 22:31
Drah Master, nic dziwnego, że Twój brat jest dziecinny. W końcu jest jeszcze dzieckiem
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Hytyszowa [Usunięty]
Wysłany: 28-09-2007, 01:48
mam siostre... 2 lata mlodsza jak mieszkalam z rodzicami to malo sie nie katowalysmy dzien w dzien , psychicznie i fizycznie a od kiedy sie wyprowadzilam? nawet za nia tesknie
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 28-09-2007, 15:18
Starsza siostra ;] Wkurzająca ;]
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
ja mam siostrę, 8 lat starszą. kilka lat temu wyprowadziła się do Anglii, gdzie wyszła za mąż i teraz jest szczęśliwą mamą widujemy się zdecydowanie za rzadko, ale nawet tak niewielka odległość potrafi być problemem. staram się być u niej 2x w roku, ale teraz na studiach, to jest niewykonalne
Rodzenstwo to jedna z najgorszych IMO rzeczy jakie moga sie komus przytrafic , u mnie to 7 letni brat i trzy starsze siostry , mieszkalem z dwiem ale ostatnio najstarsza sie wprowadzila na ''krotki czas'' i zajela moj pokuj i musze z brat przebywac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum