Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Moim zdaniem to pomysl cienki bo trzeba sie logowac T_T i wcale to nie jest od osiemnastu bo nic tam nie pisze ze... wiec ta dosyc ciekawa strone moga nawet dzieci ogladac takie jak... no jakies male...
Co o tym pomysle sadzicie?
Czy byscie sie odwazyli zamiescic tam wlasny material video?
Czy waszym zdaniem to normalne(??) czy moze raczej chore lub obrzydliwe?
P.S dalem 16+ bo nie jestem pewien czy to tez dzieci moga ogladac... nic nigdzie nie pisze(chyba[??])
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 27-01-2008, 11:29
Pomysł według mnie nie jest taki zły, ale sama nie odważyłabym się tam dać swojego filmiku. Dla mnie to trochę jak ekshibicjonizm pokazywać swoją twarz podczas przechodzenia orgazmu. W każdym razie muszę przyznać, że jest to swojego rodzaju sztuka .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
ale sama nie odważyłabym się tam dać swojego filmiku
oj je tez nie , bo to takie troche...
Zzielona napisał/a
Dla mnie to trochę jak ekshibicjonizm pokazywać swoją twarz podczas przechodzenia orgazmu
ta ale fajnie sie oglada;P zeby to byl taki prawdziwy ekshibicjonizm to chyba powinni najpierw pokazywac swoje narzady plci(??)
Zzielona napisał/a
W każdym razie muszę przyznać, że jest to swojego rodzaju sztuka
no niby jest...
P.S szkoda ze nie mam karty kredytowj i kata w banku(??)...
[ Dodano: 27-01-2008, 11:59 ] http://www.wrzuta.pl/film/2yUw8Y5hYT
nie jestem zboczony(??) ale ona taka slodka
oczywiscie ten film jest tylko po to by moglo wam sie latwiej oceniac ten serwis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum