Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Moj ojciec ostatnio byl u jakiegos goscia na budowie. I cos mu tam sie nie zgadzalo dlatego postanowil budowe zamknac... ale gosciu go blagal zeby tego nie robil i dlatego cos mu dal.
A to "cos" to jest chyba jakas szczeka starego stwora ;D Moj ojciec ma jeszcze dostac ząb mamuta ... JCT dam tu kilka fotek.
Oto kilka fotek...
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Ostatnio zmieniony przez pudi91 09-12-2007, 18:26, w całości zmieniany 5 razy
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3233 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-12-2007, 18:34
podobny układ uzębienia maja konie.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
to chyba ojcu powiem o tym co tu przeczytalem. Pewnie niezle sie wkurzy ze gosciu mu wcisnal taki kit ;-)
To mozna uznac że budowa do środy będzie zamknięta
ok sprawa wyjaśniona... był to kawałek szczęki konia. Jednak łeb jest większy niż u zwykłego konia i został znaleziony 7m. pod ziemia.
A co do zębuy mamuta to za niedługo dodam fotke...
A ja wam powiem, że to była klacz Hipolity... I jak Herkules zabierał jej opaske to z nerwów zakopała kunia w ziemi, a teraz wy macie problemy zbudową xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum