Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 02-04-2006, 19:39
to nie dobrze. w dzisiejszych czasach trzeba się wszystkim interesować - tak z ogółu. telewizja dostarcza nam informacji, a dziś człowiek niedoinformowany - to człowiek głupi
Ja tam nie wiem co wole , ogladasm poprostu jesli cos mnie ciekawi na polsacie lubie fale zbrodni i uwazam ze z kolei kryminalni to marna tego podróbka
Wysłany: 03-04-2006, 16:35
m!s!3k napisał/a:
szcztuczne wypowiedzi "aktorów"
nom, to jest niestety uciążliwe.
ale ja się juz przyzwyczaiłem,
uznałem, że tak po prostu mówią.
w W11 jest tylko kilku aktorów,
większość to zwykli ludzie (policjanci itp).
Wysłany: 14-04-2006, 10:47
A co sądzicie o wyjątkowym tanecznym show z udziałem gwiazd i mistrzów tańca? Czy podobają wam się emisje programu "Taniec z Gwiazdami"? Jak typujecie kto wygra?
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 14-04-2006, 11:28
Ja za kazdym razem obstawiam Anie Głogowską i jej partnerów, mam nadzieje ze w koncu jej sie uda bo nie tylko swietnie tanczy, ale wydaje sie bardzo sympatyczna
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 14-04-2006, 11:46
Tak, Ania głogowska bardzo dobrze wymiata. Tym razem trafił jej się dobry partner. Rozmus nawet ma dryg do tego. Wcześniej miała starego Paszteta i Gąsowskiego, to nic dziwnego, że nie szło najlepiej
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 14-04-2006, 12:10
Z Pasztem doszla do finalu , ale wtedy nie byl az tak wysoki poziom jak jest na przyklad w tej edycji.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 14-04-2006, 12:53
Tak? Nie pamiętam! Mimo to ona jest utalentowana tanecznie, bardzo pracowita, a przy tym skromna. Ta kobieta jest rewelacyjna! Nawet gdyby nie doszła tak wysoko jak z Witoldem P, jej obecny partner, Robert Rozmus prezentuje się przy nim (Pasztecie) jak wieża Eiffla.
fala zbrodni - bardzo fajne, na tvp1 chyba kiedyś leciało coś podobnego "Glina" a wcześniej Ekstradycja - tego typu kino lubię a nie jakieś W11
moja mama mowila mi ze jak krecili sceny z pociągami w FZ to sztucznie odsnieżali trawe wokoło bo w serialu było jeszcze ciepło
na tv ogladam tajemnice smallville, majewski show i czasem jakiś film (ostatnio "Inni" i kawałek 5elementu).
polsat to oczywiscie jak spora liczba osob gotowe na wszystko, czasem wojewódzkiego
jestem rozdaty i raczej nie opowiedziałbym się za żadną stroną bo w każdej telewizji mi coś nie pasuje, reklamy najbardziej mimo, że z tego żyją to troche przesadzają ;] dlatego oglądam tv tylko gdzy naprawde mnie coś interesuje
denerwuje mnie, że wszedzie programy prowadzi Ibisz, dodatkowych kanałów tvnu też nie mam a lubiłem oglądać sobie tvn24 (to tam na zywo widzialem jak 2 samolot walnal w WCT) i tvn turbo
wampirek16
Wysłany: 26-05-2006, 21:09
Karol napisał/a:
czy widzicie jaki ten SHOW!TIME z Polsatu dał klapę?
taka lipa, pierwszy odcinek obejrzało tylko 2 miliony ludzi!
moim zdaniem to taka denna podróbka tańca z gwiazdami,
a to tvn'owskie show ogląda ponad 7 milionów.
Dlaczego akurat ja mam komentować twoje notki ?? odp mi..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum