Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3221 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-07-2007, 14:45 Mario Bros tylko dla cierpliwych graczy :P
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 09-07-2007, 15:18
fuck, ja przy mario spędzałam długie godziny w dzieciństwie, ale nigdy nie byłam tak dobra jak ten gość
A jego komentarze też są zaje***te
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 10-07-2007, 11:44
LOL, to było lata temu, tylko nieliczni mieli Pecety, a co dopiero mówić o nowoczesnych konsolach. Oczywiscie, ze gralam na Pegasusie
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1867 Skąd: Wrocław
Wysłany: 10-07-2007, 12:34
Bożee... Ja to nie mam tyle cierpliwości na takie gry. Ja gdybym za trzeciłam razem się zabiła to szlag jasny by mnie trafił i ze złością wyszłabym z tej gry Dlatego ja wolę coś spokojniejszego a'la The Sims ;P
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Wysłany: 10-07-2007, 13:55
Ja od Mario wolałam czołgi
Zwłaszcza jak grałyśmy z przyjaciółką w dwójkę i trzeba było obronić orzełka i nie dać się zabić. Zzielona, masz Sims 2? :>
Wysłany: 10-07-2007, 14:12
Frozen Lust, miałam Sims 2, ale zdeinstalowałam bo coś tam, ale chyba sobie na nowo ściągnę i zacznę w to grać bo to wkręcająca zabawa A szczególnie jak się bawię, że robię zakład fryzjerski i robię metamorfozy hehe... Zresztą teraz jest nowy dodatek z porami roku, a tego zawsze mi brakowało w Simsach ^^
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Wysłany: 10-07-2007, 14:53
No, ja mam wszystkie dodatki plus chyba dwa zestawy przedmiotów
A we wrześniu ukaze się nowy dodatek - podróże, wiec to też będę miała
Ale rzeczywiście, można wpaść w nałóg The Sims i spędzić przy grze dłuuuugie godziny.
Wysłany: 10-07-2007, 15:05
Frozen Lust, a czasami nawet i dnie The Sims, a już szczególnie druga część tej zarąbistej gry jest grą typową dla kobiet bo samemu coś utworzyć można ^^
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3221 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 10-07-2007, 17:53
wracając do Mario zanim były te wasze pegasus to grało się na innych grach telewizyjnych najwięcej jednak czasu grałem w Mario na GameBoyu, biłem niezłe rekordy a potem się to dziadostwo samo wyzerowało...
mam małe przebłyski co do tego w co gra ten ktoś, wydaje mi się, że byłem w tej planszy i po n-tej próbie jej przejścia dąłem sobie spokój, moja kuzynka grała w to nałogowo.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 10-07-2007, 18:21
Ale Panga też nic nie pobije http://pangarcade.com/ ( w panga to akurat na Amidze gralam)
proponuje zmienic temat na stare gry arcade, bo ilez mozna o Mario gadac
Wysłany: 10-07-2007, 18:23
Cytat
proponuje zmienic temat na stare gry arcade, bo ilez mozna o Mario gadac
kliknij na taki button "nowy temat" i załóż ten temat odnosić się miał do filmu lub filmów o wyczynach z Mario
Wysłany: 10-07-2007, 20:19
Tobiasz napisał/a
Mario. Słyszałem, ale nie grałem.
bo to nie twoje czasy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum