Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1895 Skąd: Wrocław
Wysłany: 08-06-2008, 12:50
Cytat
Ja lubiłem grać, ale z powodu, że mój komputer już wysiadał z ilości dodatków usunąłem wszystko (płyty wylądowały w koszu).
Ja z tego samego powodu usunęłam The Sims 2 z komputera. Gierka zaje***ta, ale żeby w nią grać bez żadnych przeszkód i bez wiecznego oczekiwania aż się na przykład przełączy na inny widok, to trzeba mieć chyba osobny komputer z gigantycznym dyskiem, ogromem pamięci RAM...
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1895 Skąd: Wrocław
Wysłany: 08-06-2008, 23:19
Krzysiek napisał/a
mnie najbardziej denerwowały migające czerwono-czarne ściany =.=
A ja czegoś takiego nie miałam . To chyba trzeba było coś wgrać, albo źle dodatek zainstalowałeś. Cholera wie o co w tym wszystkim chodziło. Simsy to taka potężna gra, że czasami trudno się zorientować co jest nie tak. A mnie z kolei najbardziej denerwowało jak czekałam bardzo długo aż mi się platformy (czy jak to tam się nazywało ) przełączą. Czasami nawet trwało to kilka minut (jak chciałam na przykład do miasta się udać). A jak wgrałam The Sims 2 Wakacje (oczywiście wcześniej miałam wszystkie inne dodatki plus mega dużo dodatków ściągniętych z Internetu) to już w ogóle pod tym względem była porażka. Gra się zacinała gdzie tylko była ku temu okazja, masakra . Wtedy powiedziałam sobie "PAS!" .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum