Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: 18-03-2006, 13:47
WWW.yoyo.pl jest najlepsze, nie pisze parametrów bo już zostały podane. Yoyo.pl odblokowało funkcję ()mail . Lecz istnieje ograniczenie.. nie więcej niż 10 listów na godzinkę.... ten limit chyba wsyztskim pasi .. no chyba, ze nie spamerom...
Powierzchnia dyskowa - 300 MB
Transfer serwera - bez limitu
Dostęp do PHP - jest
MySQL/PostgreSQL - brak
Maksymalna wielkosć pojedynczego pliku - 200 kB
Reklamy - tak
niestety nie miałem okazji testować jeszcze
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Ludzie, mam pytanie. Czy działa wam strona www.freehost.pl ? Mam tam 2 konta i miałem zrobić update strony, ale podczas łaczenia się z ftp wyskakuje mi informacja, że zły login podałem, lub hasło, a są dobre na bank.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 25-07-2006, 21:21
Nie działa. Biała strona bez żadnych napisów.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 05-10-2006, 15:19
ddl2.pl są 3 plany
Pojemność serwera: 50 MB
Transfer miesięczny: unlimited
Transfer roczny: unlimited
Zaparkowane domeny: unlimited
Pojemność serwera: 100 MB
Transfer miesięczny: 3 GB
Transfer roczny: 36 GB
Pojemność serwera: 150 MB
Transfer miesięczny: 2 GB
Transfer roczny: 24 GB
Łącze nawet szybkie. PHP & MySQL
Każdy z naszych serwerów zawiera:
Darmową subdomenę : user.ddl2.pl
Obsługę PHP : 4.4.1
Obsługę MySQL
Obsługę CGI
Obsługę technologii ZEND
Własne Domeny : Unlimited
Konta FTP : 1
Konta e-mail : Unlimited
Bazę danych : Unlimited
Dostęp do konta z poziomu FTP
Dostęp do .htaccess
Panel Administracyjny DA po Polsku
Dostęp do poczty przez www
Możliwość zdefiniowania aliasu catchall
Własne strony błedów
Automatyczna i natychmiastowa aktywacja konta
Krystian, to wejscie do jaskini lwa
zaraz sie do nich kupa ludu zwali ze skryptami ktore beda przeciazac serwer
no i "DDL2.pl ma prawo do umieszczania w przyszłości reklam w dowolnej formie stronach znajdujących się na serwisach użytkowników." potem sie odkuja...
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Wysłany: 05-10-2006, 16:11
Cytat
Krystian, to wejscie do jaskini lwa
zaraz sie do nich kupa ludu zwali ze skryptami ktore beda przeciazac serwer
no i DDL2.pl ma prawo do umieszczania w przyszłości reklam w dowolnej formie stronach znajdujących się na serwisach użytkowników. potem sie odkuja...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum