Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 351
Wysłany: 16-03-2006, 23:29
dobry jest 60free.ovh.org polecam;
ale kantują że nie zobaczysz komunikatu "nigdy więcej limit transferu przekroczony". pojawia sie komunikat typu "to many CPU power, can not open ...", kto ma tam często odwiedzoną stronę to to widział [moja jest pierwsza lub druga na liście największej liczby zapytań wszystkich serwisów http://60free.ovh.org/pl/cgi-bin/showCharts.cgi ]. ale ogólnie to mocny serwer
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
Wysłany: 17-03-2006, 11:36
ja polecam bighost.pl swego czasu mialam tam portfolio, teraz jednak hiatus bo przerzuciłam się na serwer płatny ale szybko się łączyło z FTP i wogóle żadnych problemów.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 122 Skąd: z łona
Wysłany: 17-03-2006, 17:23
aha rozumiem... nie trzeba krzyczeć /Artur Sorry, ale ja wiem ile mi na strone wystarczy i nie twierdź, że to wystarczy gdyż ja wiem lepiej ile mi potrzeba.
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 17-03-2006, 17:36
Artur co sie z toba dzieje ? Irytujesz mnie i smieszysz jednoczesnie. Nie baw sie w wazaniaka ze smerfow.
frozen: A to dobre, rzeczywiscie widac cechy myslisz, ze glos tez ma podobny? :>
a z kategorii zagranicznych, darmowych serwerow wartoby dorzucic atspace
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 122 Skąd: z łona
Wysłany: 18-03-2006, 08:27
Artur, o ile ja uważam że 30mb na stronę to wystarczająco, bardzo dłuuuuga strona z wieloma obrazkami zajmowała u mnie 10mb, a pisania miałem dość... więc jeśli masz tyle siły by zapisać 30mb to podziwiam :d
ale to twoja strona i twoje mb więc jeszcze raz pisze że cię podziwiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum