Wysłany: 16-09-2008, 12:57 Problem z dostępem do Direct Admin
Piszę bo mam problem (znowu).Od jakiegoś czasu męczę się z logowaniem do Direct Admin,aby podpiąć domenę.Pisałam do TP,bo mam neostradę,ale odpisali,że nie blokują portu 2222.
Nawet próbowałam wyłączyć tego firewalla(panel sterowania-połączenia sieciowe i internetowe-zapora systemu Windows) ale nadal pisze komunikat przy logowaniu,że jest niepoprawna nazwa użytkownika lub hasło.
Może ktoś z was miał taki sam problem??
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3292 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 16-09-2008, 17:17
karola2 napisał/a
niepoprawna nazwa użytkownika lub hasło
na chłopskie myślenie to nie wina portu tylko źle wpisujesz dane do logowania :>
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 6 razy Wiek: 25 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 269 Skąd: z DNA
Wysłany: 16-09-2008, 20:33
nie jestem pewna w jakiej domenie masz pakiet, ale z tego co sama działam to np. w OVH jest to samo. problem nie polega jednak na "nieprawidłowym loginie czy haśle" ale na tym, że do obu paneli są różne loginy i hasła ^^
ja tez za chiny nie mogę się w tym połapać -_-
Wysłany: 17-09-2008, 07:13
na cal.pl wykupilam,jeśli są inne hasła i loginy,to jestem uratowana,ale sprawdzę
[ Dodano: 17-09-2008, 12:06 ]
chyba oszaleję przez tą strone,napisałam do nich i dostałam odpowiedź,że jeśli nie mam u nich serwera to nie mam dostępu do Direct Admin,a znam inne osoby ktore maja wykupione domeny i darmowy hosting,i przez to nie mogę podpiąć domeny do serwera
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3292 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 17-09-2008, 14:14
w cal masz domenę a hosting gdzie indziej, tak ? jeżeli tak to napisz im zapytanie jak masz zmienić adresy dns - gdzie to się robi.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum