Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
no to tak bo robimy z koleżanką bloga o takich 2 dziewczynach i zrobiłam do tego bloga szablon http://img454.imageshack..../szablonmi2.png taki głupi troche (lepszego nie umiem, n jest większy tylko się pomniejszył) ale nie oto mi chodzi, bo ja tam mam 3 ramki i 2 są do minimalistycnego a jedna do takiego ciągnącego się szablonu, i mam pytanko da się do tego zrobić htmla jak są inne ramki?
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 30-04-2007, 10:40
ta grafika waży ponad 1,4 MB proponowałbym ją zapisać w innym formacie niż .png (.bmp też nie)
tak jak napisała whisky bottle, ramka na bloga nie powinna mieć w stylu diva określnika wysokości "width" - wykasuj go z niej razem z wartością a reszte stylu dopasuj jak to robisz z pozostałymi.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 30-04-2007, 12:53
i rozumiem, że mamy teraz zgadywać dlaczego ? bo żadnego adresu nie podałaś...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum