Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3290 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 27-03-2006, 16:26
kolejnym krokiem może być sprawdzanie szablonów ^^ i poprawianie błędów to by był cyrk, heh, pewnie mase czasu by to zajęło
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1103
Wysłany: 08-04-2006, 19:13
font size="1" bez px
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3290 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 11-04-2006, 19:46
nie tylko poprawia humor tobie, ale i oglądającym strone
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 11-08-2006, 14:49
Staram sie dba ale w moim programie jak jest błąd pisze np jak napisze: <a href=www.adres.pl"> to samo poprwia
Wysłany: 12-08-2006, 16:38
NFS napisał/a
Photoshop: »»»»»»»»»» 60%
A ile to jest 100%? Sto procent to jakas wszechznajomosc photoshopa czy jak? Da sie w ogóle mierzyć wiedzę w procentach, ze cos jest 100%?
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1103
Wysłany: 13-08-2006, 12:55
Ja często to wale, bo mimo iż szablon się waliduje to jak go sie wstawi na bloga to juz nie. Ale to nie mojasprawa, tylko wlasciciela bloga i tak jak on tam pisze.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 122 Skąd: z łona
Wysłany: 13-08-2006, 21:07
ehh szablonów do wykorzystania przez kogoś nie ma co zbytnio walidować, aby tylko był zgodny z wymaganymi normami,
ja osobiście uważam walidacje za osobiste osiągnięcia dobrego programisty. To ma być satysfakcją że coś robi się 'fachowo'. A nie rozumiem ludzi jak walą wielkie logo 'MOJA STRONA JEST ZGODNA ZE STANDARTAMI W3C'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum