Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 22-04-2007, 14:28 wyszukiwarka google na bloga
Chodzi mi o kod html w którym będzie coś takiego że mam obrazek np. żaba , obok jest bialy pasek na którym się pisze np. kot i klika się na szukaj i wtedy wyświetla się w nowym oknie tego czego szukamy w google
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3137 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 22-04-2007, 14:40
kotek napisał/a
bez tych obrazków
jakich obrazków ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
wogole zadne z tych sam pasek i szukaj wnowym oknie a nie w jakies ramce labo jeszce inne dziwne rzeczy i bez zaznaczanie gdzie porostu biły paske i obok szukaj a po kliknieciu w szukaj w nowym oknie otwiera sie google z wyszukaniem danego elementu
[ Dodano: 22-04-2007, 14:46 ]
chodzi mi o to ze jest baily paske na ktorym piszemy np kot i kilkamy szukaj pojawia nam sie strona w nowym oknie z dane rzecza ktora szukamy i zeby szukaj bylo obrazkiem do zmieniania np kwadratowy i fioletowy - szukaj
a nie jakas ramka a w niej paske bialy i jakas wyszukiwarka i szukaj
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3137 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 22-04-2007, 14:49
to sobie pobierz kod i zamiast buttona z tekstem wstaw sobie grafike
Wysłany: 23-04-2007, 16:24
kotek to wygląda jak niepełny kod, bo nie widze otwarcia znacznika form, a na końcu kodu jest zamykany...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum