Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 16-02-2008, 16:11
Dla mnie to najlepiej by było wyłączyć emotki. Najlepiej się wyraża emocje w formie czystego tekstu ;) Graficzne emotki zawsze mnie irytowały...w ogóle nie oddają tego co tekstowe!
Dlatego pytam, jak można tu na forum wyłączyć emotikony na stałe w innych postach jak i w swoich? Nie widzi mi się za każdym razem właczać pełną edycje postu, żeby wyłączyć w pojedynczym wpisie.
Normalnie phpBB by przemo to oferuje, ale nie dostrzegam na Blogowiczu tej opcji.
Może by ją wprowadzić?
Nie wiem co, ale cos sie nie zgadza w tych statystykach, przynajmniaj wlasnie z emotkami, brakuje wielu i czesto uzywanych emotek, przez wielu userow, wcielo?
Tak w ogole, nie widze wiekszej potrzeby posiadania emotek, choc tu akurat moga byc, ale czasem emotki sa zbedne, to zalezy od forum i tematyki, ale czasem te wszystkie emotki sa irytujace.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum