Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 18-03-2006, 11:09
http://mylog.pocalujmniewdupe.pl/ - również do niedawna widniała informacja, iż admin nie poleca: onet.blog oraz tenbit.blog Bo chyba o tym tu mowa! Tak?
anty mylog nie jest zwiazany z blogowiczem, a forum nie ma dyskryminowac nikogo, grupy sa jak juz napisalem w celu zapewnienia rozeznania pomiedzy osobami chociazby w przypadku szybszej pomocy z jakims problemem.
nie bedzie zadnych anty strona o mylogu jest czescia strony glownej portalu pocaluj.. i z czasem bedzie takich wiecej
zaktualizowałem nieco grupy blogowe i dodałem ZGRED'a oraz Forumowicza
pierwszy będzie przyznawany każdemu komu brak kultury, Forumowiczem staje się automatycznie każdy kto przekracza 25 postów.
prsze narazie nie pisać o innego typu grupach jak blogowe zeby zrobić je już teraz, bo narazie ich nie dodam, musimy poczekać, ąz nazbiera się userów i działy zostaną uporządkowane odpowiednio, narazie badamy jakiego typu tematów jest najwięcej.
grupy mają oczywiście nazwy, które w razie konieczności zmodyfikujemy bo Fan może być mylne ktoś może mieć bloga ale wcale nie być super fanem danego serwisu
zrezygnowałem jednak z oficjalnej grupy Troll, zamiast tego będzie kilka rang, odn. nabijaczy postów i tych, którzy pod troli podchodzą, ale to jeszcze w trakcie tworzenia.
grupy zamiast FAN mają teraz Klub...
grupę Projektanci zamieniłem na dwie: Grafik, Programista
jakiego typu fachowców jeszcze dodać ? i czy Help.Team to odpowiednia nazwa ? czy może to jakoś rozdzielić lub zmienić ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum