Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 16-03-2006, 14:55 [dyskusja] Grupy i rangi na forum
Na dole forum znajduje się spis grup, do których mogą być przyłączeni zarejestrowani uzytkownicy forum.
Do grup blogowych można dodawać się samodzielnie i jak narazie zgłoszenia akceptowane są odrazu.
Pozostałe grupy będą moderowane a o przyjęciu do nich zadecydują opiekunowie.
po co to wszystko?
mimo, iż jesteśmy wszyscy równi (nie licząc administracji ) to myślę, że pewna identyfikacja pomoże nam w znalezieniu osób o podobnych zainteresowaniach a także przyspieszeniu działań związanych np. z pomocą.
z czasem powstaną podfora dla grup, narazie jest nas jeszcze za mało, dlatego postarajcie się o nowych uzytkowników
narazie nie powstana nowe. blogowe grupy sa stale i rozrosna sie jesli bedzie troche czlownkow serwisow nie wymienionych pozostale nowe grupy beda tworzone gdy forum nabierze ruchu, bo teraz go jest niewiele
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 17-03-2006, 20:47
zapisałem się do mylogowiczów, zapewne znając Admina, zostanie to okrzyknięte głupstwem, ale może nie to, że jestem fan, ale po prostu mam tam bloga i klub
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 18-03-2006, 10:11
Nie chodzi o uzytkownikow rzeczonego myloga, ale o zachowanie niektorych z nich (glownie administracji :> ).
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum