Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 29-09-2007, 16:35 jak się robi ankietę na forum ?
Weszłam do tej grupy, chciałabym się dowiedziec jak robi się ankietę? Albo dyskusję? Bo ja jestem na tym forum tak na prawdę od kilku dni, dostałam już kilka "upomnien" A chciałabym się dowiedziec jak zrobic cos takiego.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 29-09-2007, 16:40 ] mam nadzieję, że ostatni raz poprawiam twoje nazwy tematów "Mam pytanie..." jest błędną nazwą
dostałaś upomnienie odnośnie złego nazywania tematów tak jak to zrobiłaś i w tym przypadku. Nazwanie wątku "Mam pytanie.." niczego nikomu nie sugeruje ponieważ jest zbyt ogólne, temat winien nazywać sie np. "jak się robi ankietę na forum ?" wtedy wiadomo jaki masz problem zanim wejdzie się w temat
ankiete tworzy sie przy zakładaniu nowego wątku (tematu) pod oknem na treść masz opcje związane z ankieta, miejsce na napisanie pytania i pola na odpowiedzi do ankiety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum