Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Jestem pod wrażeniem, że zaledwie w dwóch-trzech zdaniach przeszliście z problemu użytkowników na politykę.
Cytat:
Dla nowicjuszy zrobić odpowiedni dział i dopiero od iluś tam postów będą mogli pisać w innych działach.
Ja osobiście jestem sceptyczny. Jedni się zniechęcą, inni będą nabijać posty za wszelką cenę, jeszcze inni po otrzymaniu dostępu do tych innych działów - zamilkną. Przynajmniej ja w ten sposób odbierałem podobne praktyki na forach...
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 10-08-2007, 23:36
Szczerze mówiąc ciężko się "wkręcić" w pisanie na forum. Zarówno ludzie jak i sama tematyka musi komuś podpasować. Zresztą... Większość ludzi zaglądających na to forum to dzieciaki, które nie potrafią poradzić sobie z blogiem...
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 13-08-2007, 21:10
O końcu wakacji nawet nie przypominaj.
Są nowi użytkownicy co sie udzielają:
Cashee, dołączyła w 2007 jak i Fanatyk
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum