Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 28-05-2006, 22:52
dział kursów będzie, ale jeszcze nie teraz rozbudujemy go odpowiednio poprzez serię artów na różne, przydatne tematy.
Georgiana zaproponowała dział z książkami, ale może jakoś to zaprojektować aby był edytowalny i skupiał na sobie szersze grono podległych rzeczy typu prasa/media komiksy i inne - coś w rodzaju literatura i coś...
dział graficzny i mu podobne wymagają powoli połączenia w jedność i zrobienia osobnego podforum związanego z grafiką i stronami... nie mam jednak jeszcze pomysłu, więc propozycje mile widziane
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 01-06-2006, 18:41
nie wiem czemu, ale odnosze wrażenie, że aktualny układ działow nie jest optymalny. Niektóre są zbędne, a niektóre można by wyuogólnić. Zresztą skoro to Młodzieżowe Forum Blogowe, to czemu ja odnosże wrażenie, że żaden z działow jakoś młodzieżowo się nie prezentuje? to takie moje przemyślenia. Skoro jest tyle grup fanów blogów, na moje przydał by się dział FAN - do rozmów na temat owych seriwsów, swoich pogladow na dane serwisy i tym podobne.
_________________ -->
[you]
, wejdź Tu bądź tu
Fashion dolls - Pet the destroyer - Wake the Snake
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 01-06-2006, 23:46
Monstrual napisał/a
skoro to Młodzieżowe Forum Blogowe, to czemu ja odnosże wrażenie, że żaden z działow jakoś młodzieżowo się nie prezentuje?
a jak powinien wyglądać młodzieżowy dział ?
to jest szkielet forum, ciężko było trafić zanim ktoś cokolwiek napisał w jakich tematach będzie najwięcej udzielajcych się, dlatego powoli forum się przebuduje w zależności od potrzeby i po to jest ten dział aby podawać konkretne pomysły a nie narzekać jak ty
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
a moze dzial pt. muzyka klubowa?
moge sie tym zajac: wrzucac sety, nutki, tracklisty i tym podobne rzeczy zwiazne scisle z nazwa tematu
jak ktos sie intersuje to czemu nie...
Wysłany: 12-11-2006, 16:47
DJ Click napisał/a
moge sie tym zajac: wrzucac sety, nutki, tracklisty i tym podobne rzeczy zwiazne scisle z nazwa tematu
pomysł nie jest zły ale to wymaga rozbicia działu muzyka na gatunki, a narazie nie tam chyba na tyle tematów aby to zrobic ?
pomysł nie jest zły ale to wymaga rozbicia działu muzyka na gatunki, a narazie nie tam chyba na tyle tematów aby to zrobic ?
Pomysł jest bez sensu. Niech wszystko będzie w jednych dziale, a nie w kilkunastu.
sluchaj nie pisz ze to bez sensu
dzial nazywa sie 'zaproponuj dzialy' totez ja udzielajac sie tu proponuje ow dzial wiec o co Ci chodzi...
reszta moze byc w jednym dziale a muzyka klubowa jako oddzielny.
ja moge sie tym zajac tylko potrzebuje utworzenia dzialu
pozdraiwam i prosze o rozpatrzenie
Wysłany: 12-11-2006, 21:57
DJ Click, podeślij mi na PW jak to widzisz od strony technicznej i w jaki konkretnie sposób się tym chcesz zajmować.
p.s. nie zwracaj uwagi na Tobiasza (Anarchiste) - ten typ tak ma
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 295 Skąd: 3Miasto
Wysłany: 02-01-2007, 06:23 Re: Zaproponuj działy
Ja proponuje Dział "Nie Wiem" ..
Jeżeli np. Ktoś jest nowy i nie wie co gdzie umieścić bo jest to trudne Wkłada to tam ..
i Administracja Decyduje co z tym postem ..
Nie to nie jest to samo co hyde Park ;]
Wysłany: 02-01-2007, 12:17
Bartek napisał/a
Ja proponuje Dział Nie Wiem ..
Jeżeli np. Ktoś jest nowy i nie wie co gdzie umieścić bo jest to trudne Wkłada to tam ..
zastanowie się nad tym, chociaż uważam, że wszystko staje się jasne po przeczytaniu opisów każdego z działów
Wysłany: 03-01-2007, 15:34
Bartek napisał/a
No ale czasem niektórzy zgarniają Warna za niewiedze
raczej za lenistwo, bo po to są opisy działów aby je czytać
Bartek napisał/a
Wiec Gdyby był taki dział Ludzie przestali by* umieszczać tematy w nieodpowiednich działach
to byłby raczej pretekst do tego aby bardziej się lenić, bo po co mieliby czytać cokolwiek wtedy jak mogą walnąć do takiego działu i niech mod sie martwi co z tym zrobic..
Moim zdaniem taki dział troszke nie ma sensu bo wszyscy by wtedy tam wpisywali posty po to by niedostać bana a poza tym admin mial by z tym dużo problemów co do muzyki to jestem za tym pomysłem przydałoby sie tutaj cos takiego
A do tego jeszcze mój pomyslik ja bym zrobiła taki dział np. konkursy na naj bloga albo oceny blogowejak zrobisz taki dział"oceny blogowe" to ja moge sie zająć ocenianiem!!Ale to jak chcesz
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 12-05-2007, 19:43
Do działu GRY dodac multiplayer.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum