argh.. nienawidzę, jak ktoś rozwala moje wypowiedzi na części pierwsze. są one wtedy całkowicie pozbawione sensu masakra
bo ja chyba nie zrozumiałam. Tobie zielone ramki w głowie, a ja myślałam, że masz na myśli dużo większe przedsięwzięcie. stąd moja poprzednia wypowiedź jest nieaktualna.
Htsz napisał/a:
Amira napisał/a:
może lepiej właśnie zastanowić się nad profesjonalizmem tego forum o komputerach?
rozwiń myśl.
no bo pomyślałam sobie ja, żeby zrobić to na większą skalę. wiesz, poważnie podejść do tematu. ale skoro uważasz (i słusznie zresztą), że profesjonaliści siedzą na swoich forach, to chyba nie ma to sensu. w każdym razie takie podforum jest dobrym pomysłem. na pewno będzie łatwiej się tu odnaleźć.
co do śmietnika na Blogowiczu, chodziło mi o zróżnicowanie tematyczne. Niby nazwa forum mówi o świecie blogowym, ale są tu tematy różnej maści przecież. ja wiem, wiem, forum nie może być monotematyczne i nie twierdzę, że mi tu źle, tylko po prostu potrzeba jakiejś większej reformy, która tu trochę ogarnie.
_________________________________ won z funkcją 'you'.
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
to nie jest forum dla pracowników, chociaż wielu blogerów zarabia na pisaniu, ale dla hobbystów. Dlatego poza samym działem blogowym są także inne tak to by się tu pojawiał jeden post dziennie.
Chcę rozbudowywać działy dla nas ważne w miarę potrzeb, cały czas czeka na to Forum Graficzne i na pewno się za nie zabiorę w najbliższym czasie. Do forum blogowego także dojdzie kilka rzeczy - ale to wraz ze zmianami na Blogowiczu
utworzę to co zasugerowałem i zobaczycie jak to wygląda
Pomogła: 12 razy Wiek: 22 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 3361 Skąd: Wrocław
43 Blogs
Wysłany: 06-06-2009, 10:42
A może by tak zrobić dział pt. "Fotografia" i tam poddziały "natura", "makro", itd., gdzie użytkownicy wklejaliby swoje zdjęcia a każdy by je komentował? Z tego co widzę tam jest lekki bałagan w dziale "Galeria" i wszyscy wrzucają wszystko na kupę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum