jakiś czas temu w tv oglądnąłem skecz tego kabaretu pt. "Blondynka"
śmiałem się nieco mając jednocześnie w myślach fakt, że takie dziewczyny istnieją na prawde ...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2107 Skąd: Wrocław
Wysłany: 10-07-2007, 22:59
Buahahahahahahahahahahahahaha.... To jest genialne Ale właśnie i najlepsze jest to, że takie laski istnieją naprawdę i z takim przejęciem opowiadają o takich różnych "przygodach"... Hahaha! Tylko, że ten facet to mi bardziej taką hot sixteen przypomina
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Ciekawe ile takich prawdziwych blondynek jest w naszym kraju.
Osobiście znam parę takich kobietek... może nie są aż tak "pojechane" jak Mariolka ale jednak też dużo się brechtają i nie mają nic pod czachą.
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum