Student miał za 3 dni ważny egzamin i postanowił poświęcić ten czas na naukę. Gdy tylko usiadł do książek, odezwała się intuicja:
– Student, nie ucz się, jeszcze mnóstwo czasu na naukę, pójdziesz na imprezkę do akademika, odstresujesz się.
Student pomyślał, że intuicji trzeba słuchać i, niewiele się zastanawiając, ubrał się i poszedł do akademika zabalować. Na drugi dzień, mimo kaca, świadom tego, że egzamin się zbliża, ponownie rozłożył książki i zabrał się do nauki. Nie minęło pół minuty, gdy intuicja odezwała się ponownie:
– Student, no coś ty! Masz jeszcze dwa dni i oba chcesz na naukę zmarnować? Zbieraj się i leć do Ryśka z akademika na balety.
Student, po raz drugi, uległ swojej intuicji i poszedł się zabawić. Po przebudzeniu po południu nazajutrz, gdy tylko spojrzał w kierunku zakurzonych książek, odezwała się intuicja:
– Student, a właściwie czego ty się chcesz uczyć? Naprawdę uważasz, że wiesz tak mało? Myślę, że spokojnie dasz sobie jutro radę nie zaglądając do książek.
– Hmm... – mruknął student.
A intuicja dalej swoje:
– Student, pamiętasz tę Jolkę, co to była u Ryśka na imprezie?
– Pamiętam.
– I nie zauważyłeś, jak na ciebie patrzyła?
No i tyle wystarczyło studentowi, by po raz kolejny polecieć w rejony akademickie. Na drugi dzień, obudziwszy się rano obok Jolki z potężnym bólem głowy, pobiegł na egzamin. Oczywiście spóźnił się kilka minut, podbiegł do profesora, przeprosił, porwał szybko kartkę z pytaniami, usiadł, czyta i po chwili myśli:
– O k...
A intuicja:
– O ja pier...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Szeregowy wraca pijany z przepustki.
Przed koszarami mozno wytęża wzrok i zastanawia się, czy zliża się do niego pułkownik czy może jest ich kulku.
W końcu, nie mając chwili do stracenia, odzywa się niepewnie:
- czołem obywatelu pułkowniku !
A pułkownik mu odpowiada:
- Czołem kompania !
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
co robi blondynka z głową w kałuży ?
- słucha Bajora
Cytat
policjant byl w ksiegarni
i pyta sie kolesia o jakas ksiazke co ja trzymal
koles ze to o racjonalnym mysleniu
policjant pytaj czyli ?
koles: wytlumacze to panu
ma pan psa ?
pol; tak
no widzi pan no to znaczy ze lubi pan spacery, a skoro tak to i pewnie kobiety
a skoro tak
to nie jest pan raczej pedalem
pol: aaaa no to spoko tez biore ta ksiazke
idzie z ta ksiazka i spotyka swojego kolesia tez policjanta
tamten pyta: co tam masz ?
pol: ksiazke o racjonalnym mysleniu
tamten: he ?
pol: wytlumacze ci
masz psa ?
tamten: nie...
pol: to jestes pedałem !
Cytat
dwóch żuli siedzi na murku... jeden dokańczając windo porzeczkowe mówi:
- dobra to ja się zbieram bo mam jeszcze kolokwia do sprawdzenia
ja miałam fajną historyjkę z żulkiem prawie jak dowcip robiliśmy sobie ze znajomymi grila więc kupiliśmy podpałkę w płynie podszedł do nas jakiś żulek i sie spytał czy moze się napić to mu daliśmy on na to: ile to kosztuje my: 2 złote (chyba coś koło tego jakieś niedrogie) żul: O to lepsze niż zmywacz do paznokci
taka Polska moi drodzy:D
wchodzi żul do sklepu i pyta:
- jest denaturat?
ekspedientka: nie ma.
żul: a to poprosze jakieś inne wino musujące..
Magiczne jezioro
Niemiec, Rusek i Anglik podróżują po świecie. Pewnego dnia trafiają nad magiczne jeziorko, które, jeżeli pobiegnie się pomostem, wskoczy od niego i powie jakieś słowo - zamieni się w tę rzecz.
Pierwszy biegnie rosjanin. wskakuje, krzyczy vodka i jezioro zamienie się w wódkę. Chwilę potem biegnie niemiec i krzyczy Bier i jezioro zamienia się w piwo. Jako ostatni biegne Anglik, biegnie biegnie, nagle potyka sie i wrzeszczy: O shit!
Wiek: 17 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 131 Skąd: Nie wiadomo
Wysłany: 30-04-2006, 21:06
Dobry ten kawał z magicznym jeziorem !!
a jeszcze jest taki co ja znam.
Cytat
Pewnego razu spotkali się Królewna Śnieżka, Herkules i Kwazimodo. Postanowili, że pójdą sprawdzić do Magicznego lustra, czy nadal są Królewna Śnieżka- najpiękniejsza; Herkules- najsilniejszy; Kwazimodo- najbrzydszy. Pierwsza wchodzi Śnieżka. Po chwili wychodzi i krzyczy tak jestem najpiękniejsza. Następny wchodzi Herkules. Wychodzi i krzyczy Tak jestem najsilniejszy Ostatni wchodzi Kwazimodo. Po kilku minutach wychodzi smutny i mówi Ku**a, że też jakaś Kaczyńska mnie wyprzedziła
U Lekarza
Panie doktorze, co to może być? Trzeci dzień z rzędu nie chce mi się pracować.
- Pewnie środa - odpowiada lekarz.
Cytat
Polowanie
Dwóch myśliwych siedzi na skraju lasu. W pewnym momencie widzą nisko lecący klucz kaczek. Jeden z myśliwych składa siędo strzału, ale drugi powstrzymuje go:
-Nie strzelaj, zobacz jak nisko lecą. Gdy będa przelatywać nad nami, rzucimy w nie psem!
-Faktycznie, niezła myśl - ucieszył sie pierwszy.
Tymaczasem na pobliskim polu kukurydzy leży dwóch narkomanów. Widząc lecącego psa, jeden mówi leniwie do drugiego:
- Widzisz, a mówiłeś, że po kukurydzy nie ma fazy...
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 03-05-2006, 16:59
To dobre:
Cytat
O trzech braciach
Jest troje braci : Guz , Kultura i Zamknijsie.
Poszli na wieże Eiffla Guz się zgubił.Kultura i Zamknijsie poszli na policje.Zamknij sie wszedł do srodka siada i mówi:
-Zaginął mi brat
-Jak sie pan nazywa? - pyta się Policjant
-Zamknijsie-odpowiada Zamknij sie
-Gdzie pańska kultura?!-pyta policjant
-Została za drzwiami-mówi Zamknij sie
-Szuka pan Guza - pyta już wnerwiony policjant
-Od trzech dni - odpowiada Zamknij sie
Wysłany: 03-05-2006, 17:06
mati820 napisał/a
Dobry ten kawał z magicznym jeziorem !!
a jeszcze jest taki co ja znam.
Cytat
Pewnego razu spotkali się Królewna Śnieżka, Herkules i Kwazimodo. Postanowili, że pójdą sprawdzić do Magicznego lustra, czy nadal są Królewna Śnieżka- najpiękniejsza; Herkules- najsilniejszy; Kwazimodo- najbrzydszy. Pierwsza wchodzi Śnieżka. Po chwili wychodzi i krzyczy tak jestem najpiękniejsza. Następny wchodzi Herkules. Wychodzi i krzyczy Tak jestem najsilniejszy Ostatni wchodzi Kwazimodo. Po kilku minutach wychodzi smutny i mówi Ku**a, że też jakaś Kaczyńska mnie wyprzedziła
Dobre wychowanie
Dzwoni telefon: - Przepraszam, czy można z Anią?
- Niestety żony nie ma w domu.
- Ja wiem, ze nie ma w domu, bo jest ze mną. Ale pytam, czy można ?
Cytat
Spowiedź
Prosze księdza, wydaje mi się, że prowadzę dobre życie - spowiada się facet - nie piję, nie palę, nie chodzę na dziewczyny. Wieczorem o 22. kładę się spać, wstaję o 6. rano. W każdą niedzielę chodzę na mszę...
- Obawiam się, synu - mówi kapłan, że to się zmieni, jak tylko wyjdziesz z więzienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum