Wysłany: 25-09-2008, 14:59 [video] tak się jeżdzi tramwajem po Wrocławiu
pomimo, ze Wrocław wprowadza nowe pojazdy komunikacji miejskiej jak chociażby tramwaje niskopodłogowe Skoda czy nowe autobusy Mercedesa, to do ruchu dopuszczone są jeszcze te, które pamiętają chyba prl. Nazwa dla nich, którą słyszałem do tej pory to była ruska rakieta, ale patrząc na ten filmik powiem szczerze, że skojarzenie z bobslejem jak najbardziej trafione
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 25-09-2008, 15:34
filmik super
co do samych tramwajów - w stolicy jeszcze jakieś 5 lat temu jeżdziły takie stare próchna z dykty i aluminium. - teraz po zakupie nowych, zniknęły, choć mogę się mylić, bo nie zwiedzam już starych i dalekich zakątków miasta.
no przecież napisałem, to stary tryb tramwaju i twórcom jazda tym tramwajem kojarzy się z bobslejem, bo rzeczywiście tak nim nosi na zakrętach a ludzie rozpędzali niby ten bobslej a potem wskakiwali na miejsca
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
:O mi tez, kto by pomyslal^^
Coz, nie wiem czy smiac sie czy plakac, ale tak to juz w Polsce jest, choc nie narzekam, bo nie ma na co, u mnie nie ma nawet autobusow miejskich, co dopiero tramwaji itp.
_________________ Opinia wiekszosci jest opinia najmniej zdolnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum