Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
wicei co to oznacza wreszcie jest miejsce gdzie można spokojnie pogadać, bo co można znaleźdz na śmietniku? dzięki htsz mam nadzieje że nie będziesz tu zaglądał,
dziś wracam z basenu i czekam na pzystaku tranwajowym na rąda babka, z naprzeciwka przyjrzdza tranwaj, nie zwracam na niego uwagi, znudzony czekanim patrze, w pierwszym wagonie na pierwszym siedzeniu widzę JĄ!!! Kiwam do niej głową Hejka!, ona nic głupio wlepia gały, patrze nic nie jedzie w moją strone jej tranwaj stoi, nie mam co zrobić z rękami, nie mam co zrobić z oczami, znowu patrze na nią, ma szkane oczy, spragnionego pieszczot psa minę, nie wiele jej brakuje do łez, nieruchoma jak posąg, wreszcie pojechała żal szybko przeszedł, w końcu nadjechał mój tranwaj - śmiałem sie z tego pocichu dwa przystanki.
... na 100 % ma kaca moralnego sesese
[ Dodano: 17-05-2006, 17:31 ]
wygląda na to że tamat anki się dziś zakończył:
sms około 16:00:
Słuchaj ja teraz kogoś mam, tak na poważnie to bardzo sie ciesze że do mnie nie dzwonisz i nie dzwon.
jak przeczytałem to kumplom tyo jednoznogłośnie orzekliśmy: BLEF, do tego niegdy nie zadzwoniłem i nigdy nie napisałem sms, wygląda na to jak by był jakiś związek i ona zerwarała, ja nie odpisałem, coś jej sie od życia nalezy, powstrzymałem się od: słuchaj a moze pójdizemy na podwójną rankę?
- pozostawie jej postępowanie opini zainteresowanych.
mój kumpel powiedział: ona chce żebyś ty o nią powalczył, buehehe: A CO ONA MOŻE MI JESZCZE DAĆ?
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 21-05-2006, 00:10
Ej facet, ty naprawde nie masz sumienia jesli chodzi ci tylko o bezuczuciowe laski, to moze zainwestujesz w dmuchane
A tak na serio, to powinienes byc od poczatku szczery i otwarcie mowic o swoich zamiarach. Dziewczyne, nawet plytka, mozna latwo zranic. Po co to komu? Uszczesliwia cie czyis bol ? Przemysl to, prosze. Bo twoje podejscie do sprawy nie jest fair.
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
wow o_0 jak bym był szczery to bym nawet nie zagadał bo: "masz fajną gadkę"
------------------------
ZAMYKAM TĄ CZĘŚĆ
------------------------
Poznałem sąsiadkę , idziemy do kina jutro, ma chłopka ale chyba chce sobie zmienić, znaosi się cikawe, zarabia korepetycjami z niemca i angola - mądra dziewczynka
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
Tia... tylko mam dziwne wrazenie ze ta gadka odbila sie od ciebie jak od sciany - jestes autentycznym murem.
sa tez panny takie same jak on więc jak trafi swój na swego to może otrzeźwieje
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 25-05-2006, 22:42
"Wyrywam panny dla frajdy" ? "sztuke na stale"?! "może nawet bedzie milosc" ?!?!
meska szowinistyczna swinia - ot co ! momentami mam ochote zyczyc ci stu lat zycia bez wspolzycia, impotencji i innych tragicznych klesk, a wszystko przez to ze jestes okrutny wobec dziewczyn ktore daja ci przyjemnosc. Sposob w jaki o nich piszesz... mur tosz to czysta bezdusznsc i pozerstwo !
... jestes niedojrzaly emocjonalnie
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Georgiana, to chyba kazdy wie
to jego dzial wiec pozwol mu sie dowartosciowac...
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
[img]http://avatary.pl/pisanie[/img]
Sylwia [Usunięty]
Wysłany: 26-05-2006, 19:27
Zgadzam sie w 100 % z Georgianą, jesli ktos nie potrafi traktować płci przeciwnej z szacunkiem to niech nie oczekuje tego samego.
Htsz napisal ze sa tez takie panny jak on , ale takie panny sie nazywa prostytutkami... mur jest wiec meska prostytutka.
oj niekoniecznie są różni ludzie i różne zdania na pewne tematy, co dla jednych jest normalne inny uważają za niesamowite, tak będzie zawsze, sądze, że mur jest już troche za stary na morałki, które spływają jak woda w rynnie, jak wspomniałem trafi swój na swego to może zrozumie zawsze najwięcej pomaga doświadczanie pewnych spraw, dlatego zejdźcie ludzie z siebie bo zrobiło się strasznie niemiło.
mur, prosiłbym abyś tutaj na forum zachowywał sie jak należy i swój ewentualny brak szacunku do kogokolwiek zostawiał gdzieś zanim sie zalogujesz
podobnie inni
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum