Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Dla mnie fajne ksiązki to seria ksiązek Joanny Fabickiej, o Rudolfie Gabczaku.. zwariowanym nastolatku
"Zwariowane życie Rudolfa"
"seks i inne przykrości"
"świńskim truchtem"
"Tango ortodąto" czy jakos tak xD
Pozdro.
_________________ TyMmKUśŚ.
Hytyszowa [Usunięty]
Wysłany: 29-09-2007, 14:09
Zalezy kto w czym gustuje osobiscie nie czytalam powyzszych ksiazek ale sama preferuje wszystkie ksiazki Paula Cohelo a z innej kategori to dreszczowce Koonza SUPER SPRAWA
tymcia_, to jest forum, tu się rozmawia, proszę redagować tematy do dyskusji a nie posty ze stwierdzeniami, czyżby na nasze forum zagościł kolejny Tobiasz tylko w wersji damskiej ?
p.s. jeżeli nie bardzo wiesz o co chodzi prosiłbym o ponowne przeglądnięcie regulaminu oraz kilku wątków tu na forum, które mają dużo odsłon i odpowiedzi
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
czyżby na nasze forum zagościł kolejny Tobiasz tylko w wersji damskiej ?
- ha! DOBRE
tymcia_, zaraz lecę do biblioteki zawalić wszystkie książki o Rudolfie! Gośc zapowiada się suuupeer! XD Ale najpierw przeczytam wszystkie tomy Krzyżaków... To zajmie chwilę
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1904 Skąd: Wrocław
Wysłany: 15-10-2007, 01:12
Cashee, wszystkie, w sensie, że aż dwa? Ja tego nawet nie wymęczyłam. A pamiętam jak walczyłam z Sienkiewiczem i z tą beznadziejną jego powieścią... Niestety... Poległam
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Wysłany: 05-06-2008, 16:29
Htsz napisał/a
tymcia_, to jest forum, tu się rozmawia, proszę redagować tematy do dyskusji a nie posty ze stwierdzeniami
Ależ przecież ona właśnie zaczęła rozmowę o książkach inteligentnym stwierdzeniem co preferuje, nie?
"Kocia kołyska" mało realistyczne ale zadziwiająco ciekawe. Polecam.
No i strasznie uwielbiam Stephena Kinga
no i inne...
"Kraina Chichów" - świetne
"Odwieczny wróg" - jedna z moich ulubionych
Co do Krzyżaków to pamiętam jak siadałam wieczorami i zmuszałam się do czytania 50 stron dziennie bo inaczej nie zdążyłabym przed klasówką tego przeczytac To była istna masakra. Siedziałam i tylko tak: jeszcze tylko 10 stron....jeszcze tylko strona... xDDD no i nie rozumiałam co drugiego słowa. Nie ma to jak archaizmy ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum