Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
[ Komentarz dodany przez: Artur: 19-08-2006, 11:51 ]
Nie wiem jak uwazasz htsz ale moim zdaniem powinno sie to przeniesc do podforum dla pelnoletnich...
Nie no , temat boski , myslalem ze je*ne jak przeczytalem , wszystkie moje glupoty , ktore napisalem.
ktos napisał/a:
Bylo sobotnie popoludnie, wybralas sie do sklepu spozywczego, aby kupic Mieso i proszek do prania. Zatrzymalas sie wlasnie przy dziale z owocami.' Jablka ... mmm ' pomyslalas, nic dziwnego, przeciez je uwielbiasz. Nagle uslyszalas za soba znajomy glos mowiacy... 'Te owoce wygladaja wspaniale!' Odwrociłas sie i zobaczylas, ze to Przyglup ! Stal przed Toba i usmiechal sie. Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' o ku*** ja pier**** '!!!! Przyglup spojrzal i powiedzial 'uwielbiam Jablka ' 'Ja tez!'- odpowiedzialas. 'Ciekawy jestem co jeszcze mamy wspolnego?'- zazartowal Przyglup , a Ty usmiechnelas sie slodko. Zaczeliscie rozmawiac. Okazalo sie, ze nie tylko lubicie te same owoce, ale faktycznie macie ze soba mnostwo wspolnego. Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie pieprzyc! Po miłej rozmowie, Przyglup zapytal Cie, czy chcialabys pojsc z nim na kolacje. Byłas w szoku, mialas ochotę krzyczec ze szczescia, ale staralas sie zachowac spokoj. 'Jasne, Cycuszku' powiedzialas i podalas mu swoj adres, a on powiedzial, ze wpadnie po Ciebie o 19:00. Pozegnaliscie sie, szybko popedzilas do domu by wymyslic jakis olsniewajacy stroj na wasza randke. Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona niewidzialna sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie podniecajaco. Przyglup przyjechal punktualnie. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie przezroczysta koszule i czarne szorstkie spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych Bluszczy, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w Macica, potem powiedzial, ze wygladasz Pojebanie. Zapytalas go dokad pojedziecie na kolacje, ale on z tajemniczym usmiechem powiedzial, ze to niespodzianka. Podeszlas do jego samochodu, czarnego Lada, a Przyglup otworzyl Ci drzwi. Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie pier****. Przyglup zawiozl Cie do restauracji Pod gownem i krzyknal 'Niespodzianka!' Powiedzial Ci, że to jego ulubiony lokal. Gdy weszliscie wszyscy ogladali sie i usmiechali do niego mowiac 'Spierdalaj Przyglup!' Domyslilas sie, ze często tu bywa. Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a Przyglup poprosil o butelke Siku. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic Psa i pieczonego Fiuta. Przyglup poprosil o Odpadki. Bylas ogromnie szczesliwa i sluchalas z wielkim zainteresowaniem jak Przyglup opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku Cipce o imieniu Dziwka. Ok. 23:00 Przyglup wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi isc do burdelu . Odwiozl Cie do domu i odprowadzil pod drzwi. Spojrzal na Ciebie bardzo tajemniczo i wyznal, ze spedzil z Toba bardzo milo czas. Zapytal, czy bedziesz chciala kiedys to powtorzyc, a Ty nie kryjac radosci odpowiedzialas: 'oczywiscie fiutku! Wtedy Przyglup przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim cycku i namietnie pocalowal. Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc Cipeczko, wpadne do Ciebie jutro.' Pomachalas mu i weszlas do domu. W nocy dlugo nie moglas zasnac. Wiedzialas, ze nigdy nie zapomnisz tego wieczoru...!
Jeden z moich najglupszych tekstow , raz w zyciu sprobowalem wysilic moja ''strone'' nastolatka i pokazac prawdziwy intelekt ludzi w owym wieku , prosze modow , by zostalo to na bialo , bo to 18+.
[ Dodano: 25-04-2008, 20:04 ]
Oczywiscie przepraszam za ten tekst , chyba mi uwlacza , ale niech bedzie , nawet prekonalem sie ze ma w sobie debila , bo omal nie padlem ze smiechu jak to czytalem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum