Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 23-09-2007, 18:58 nie chce sie... nie wiem..
Jestem teraz w 1 gim, i jest jednak ta roznica.. zaraz ide odrabiac lekce.. znajac mnie pewnie sobie tlkyo posiedze przy biurku hmm.. mam takie wraznie, ze nie musze odrabiac lekcji, a zarazem, ze zle bedzie jak ich nie odrobie.. .. .. żal..
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 23-09-2007, 22:37
i czemu to piszesz? jakie masz w tym przesłanie, co nam chcesz przekazać? że łapie cię marazm?> że masz problem ze zmuszeniem się do nauki? że chwalisz się, ze jesteś już w 1 gimnazjum? czy po prostu dlatego, że nie umiesz odrobić pracy domowej. może korki?
Kobieto, też chodzę do gimnazjum, też mi się nie chce odrabiać lekcji, ale nie piszę o tym na forum. Lol, zrób te lekcje i tyle. Albo mama Cię kablem zbije
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum