Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 14-01-2008, 14:23 nie dla szpitala w Ciborzu w woj. lubuskim
Bylam w tym szpitalu i nie zamierzam tam znowu isc dlatego ze lekarze sa tylko trzy dni w tygodniu na oddziale psycholog nie rozmawia z pacjentami tylko plotkuje z pielegniarkami zadkoscia sa spacery faszeruja silnymi lekami po ktorych nie mozna chodzic.
Po co zakładasz aż dwa tematy? Nie można było wszystkiego pomieścić w jednym?
No ale ok... psycholog to taki człowiek który myśli że każdemu potrafi pomóc.Niestety tak nie jest ;/ Oni zawsze zajmują się tym co nie trzeba. Wyciskają od Ciebie wszystko na siłe.
malineczka napisał/a:
zadkoscia sa spacery faszeruja silnymi lekami po ktorych nie mozna chodzic.
A na co byłaś chora? Może trzeba było dać Ci tak silne leki... wiesz a może masz jakaś chorobe psychiczną i masz dziwne urojenia. Mówisz że lekarze są źli a to ty tak naprawde samo z sobą możesz mieć jakiś problem.
Znam kolege ktrory sie pocial i najadl sie tabletek. Potem mowil ze to lekarze ktorzy go leczyli byli zli. Ze to przez nich jest taki jaki jest bo dali mu psychotropy itd.
Skoro byl czlowiekiem chorym na umysle to musieli cos z nim zrobic.
Mi sie zdaje ze ty masz problem z wlasna osoba i piszesz na tym forum tylko po to aby narobic tym lekarzom kolo dupy. Pewnie takie tematy zakladalas tez na innych forach.
Powinnas cos z soba zrobic.
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Zamknijcie ten tamat, bardzo proszę. malineczko, moja droga, jesteś po prostu zdesperowana swoim stanem psychicznym, nie możesz uwierzyć w to, że potrzebna jest Ci pomoc lekarzy.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum